2777
2789
عنوان

قالیشویی خوب تو تهران

1420 بازدید | 34 پست

دوستان قالیشویی خوب تو تهران محدوده پیروزی خراسان میشناسید چون چند جا دیدم فرش ها رو اینقدر مواد زدن ریشه هاش پوسیده شیرازه فرش رفته 

دنبال قالیشویی خوبم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تهران نیسم ولی ب یکی از بهترین و معروفترین قالیشوییا فرستادم فرشمو داغون کردن😞۵ تا فرستادم دوتاشو فک‌کنم خیس بوده یا نم داشته تا کردن زرد شده حالا بااین حالم ک ماه اخر باردارم باید بشینم شامپو فرش بکشم

عزیزم من تهران نیسم ولی ب یکی از بهترین و معروفترین قالیشوییا فرستادم فرشمو داغون کردن😞۵ تا فرستادم ...

ای وای خدا لعنتشون نکنه بیشترشون  همیشه شب های عید کارشون ی جاش میلنگه حالا شما شامپو نکش واجب نیست با این وضعت اخه 

قالیشویی ونک خیییلی خوبه❤❤🙏🙏. فرشهای دستبافت کرک گل ابریشم دادم برای شستشو البته زمانی که کارشناسشون اومد بهم توصیه کرد ریشه فرشامو تعویض کنم آخه ریشه ها همشون پوسیدگی داشت دست میزدی در میومد این پوسیدگی در اثر مواد شیمیایی که ۳ سال پیش دادم یه قالیشویی به وجود اومده بود .امروز فرشامو آوردن هم شستشو و ریشه بافیشون خیلی خوب شده اصلن معلوم نیست ریشه ها عوض شده چون ریشه فابریکی برام زدن خیلی خیلی ممنونم از مجموعه کارخونه قالیشویی ونک ومدیریت خوبشون جناب مقدسی واقعا انسان شریف و مردم داری هستن تخفیف خوبی هم بهم دادن محبت کردن و منم وظیفه دونستم تجربمو به اشتراک دوستان بذارم 

شمارشونو میذارم.۸۸۶۴۲۲۱۲

🙏🙏🙏🙏💙💙💙💙💙💙💙💙💙

از قالیشویی دارآباد فوق‌العاده راضیم🥰🥰🥰👍👍👍💙💙

فرشهای دستبافت خودمو و فرش ماشینی خونه مادرمو به سفارش یکی از همکارام دادیم مخصوصا فرشهای خودم که بار اول بودکه  شسته میشد و استرس داشتم ولی خداروشکر کارشون تمیز و عالی و بدون هیچ آسیبی بود.چون من کارمندم همکاری لازم جهت تحویل فرشام انجام شد وصداقت در گفتار و کردار(تعرفه ثابت) این برام خیلی مهم بود .پرسنل محترم و اپراتورها با حوصله بودن.ضمنا چون کارخونست کل تهران شعبه و سرویس داره.شماره تلفنی که دارم و لینک سایتشو میذارم.  ۲۶۱۰۰۸۸۶

https://darabad.com/