2777
2789

ما زندگی خوب و موفقی داشتیم. پدر و مادرم حتی یک بار باهم دعوا یا توهین و قهر نداشتن. از نظر مالی وضعیت موو خوب بود. همه چی خوب بود تا وقتی بزرگ شدیم! من و خواهر بزرگ ترم ازدواج کردیم اما هر دو ناموفق. شوهر خواهرم معتاد ب شیسه و شوهر من اختلال پارانوئید داشت. هردو جدا شدیم البته من زودتر. من مجدد ازدواج کردم و زندگی دومم هم چالش های بسیاری داشت از بارداری پر دردسر تا مشکلات بچه و مالی و اختلاف با خانواده همسر اما ب هرحال خداروشکر الان ارامش نسبی داریم. امت خواهرم دیگه ازدواج نکرد و روز ب روز افسرده تر شد. ب خاطر فشار روانی بیماریش تشدید شد و متاسفانه الان غدد لنفاویش درگیر شده. دوستان دو هفتس هر لحظه میمیرم و زنده میشم انقد دلم شور میزنه ک همش خواب های مختلف میبینم و با تپش قلب بیدار میشم. طلاق های ما پدر و مادرم رو پیر و داغون کرد. دیگه تحمل هیچی رو ندارن. فردا جواب نمونه خواهرم میاد لطفا دعا کنید چیز بدی نباشه. از همتون التماس دعا دارم. 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توکل ب خدا نگران نباش مامان منم غده ی لنفاویشو چراحی کرد دادیم پاتولوژی دکتر احتمال های خطرناک میداد ولی خداروشکر چیزی نبود، به عفونت بود

واسه خواهر شمام قطعا همینطوره انشالله فردا خبر خوب بهمون میدی

امیدوارم هرکی هرچی از خدا واسم خواست خدا اول به خودش بده 🦋😇

این ذکر رو بگو عزیزم زیاد 

حسبی الله و نعم الوکیل و لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین و فستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین 

ببین اگ دلیلش سرطان لنفوم باشه

ما دونوع لنفوم داریم،هوچکین،نان هوچکین هرکدوم هم ۲۰.۱۰ نوع متفاوت دارن

وخداروشکر۹۷ ۹۶ درصدازافرادی ک درگیرش بودن درمان شدن تو خیلی از کشورای دگ لنفوم جزو سرطان هاحساب نمیاد و جزوبیماریای عفونیه

گرید واستیج بندی میشن براساس نقاط درگیری و سرعتش،ک همشون قابل درمانه خداروشکر

ایشالا ک چیزی نیست ولی اگ لنفوم بود خودتو نباز بهش بگو چیزی نیست من پسربچه ۴ ساله زیرسرم شیمی درمانی دیدم ک لنفوم داشته و خوب شده خداروشکر

نان هوچکین باشه هر ۲۱ روز یکبارشیمی درمانی میشه هوچکین باشه هر۱۴روز یکبار

درموردتغذیه وروند درمانش هم سوالی داشتی درخدمتم

فقط هیچی نیست واسترس نداشته باش خداروشکر کانسری ک گرفته خطرناک وکشنده نیست و راهای درمان زیادی داره کاملا حالتودرک میکنم اما اگ روحیه شوببازه اذیت میشه،گریه زاری ممنوع

سفر چرا ؟ بمان و پس بگیر / ز جورشان نفس بگیر 🤍

اللهم عجل لولیک الفرج

ان شاالله که چیزی نیست و حالشون زود زود خوب میشع و افسردگیشون رفع میشه و دوباره روحیه میگیرن و ارامش و عشق و محبت و خنده و شادی به زندگیتون برمیگرده

برای حل شدن تموم مشکلاتت سوره حمد،توحید، کوثر ، ایة الکرسی  و ۱۴صلوات میخونم 

این شماره حرم امام رضا ع   ۰۵۱۴۸۸۸۸ امشبم شب شهادت پدر بزرگوارشونه زنگ بزنید و قسمشون بدید به پدرشون مطمئنم دست خالی برنمی گردید

برامنم دعا کنین اسمم زهرا

عزیزم من عزیزترینم لنفوم داشته میخوای برات توضیح بدم؟

بگو عزیزم. اما بهت بگم خدایی نکرده خدا اون روز رو نیاره اگه تشخیص این باشه هم پدر هم مادر و هم خود خواهرم دیگه عمری نمیکنن چون اصلا اعصاب و تحمل هیچ چیزی رو دیگه ندارن 

بگو عزیزم. اما بهت بگم خدایی نکرده خدا اون روز رو نیاره اگه تشخیص این باشه هم پدر هم مادر و هم خود خ ...

توصیح دادم واست عزیزم ایشالا ک نیس اگرم باشه چیزسختی نیست من از بچه ۶ ماهه تاپیرمرد ۷۲ساله درگیراین بیماری دیدم

چیزطبیعی شده متاسفانه

سفر چرا ؟ بمان و پس بگیر / ز جورشان نفس بگیر 🤍
ببین اگ دلیلش سرطان لنفوم باشه ما دونوع لنفوم داریم،هوچکین،نان هوچکین هرکدوم هم ۲۰.۱۰ نوع متفاوت دا ...

عزیزم خواهر من بیماری لوپوس داره. این سری داروهاش دیگه جواب نداد دکتر گفت باید بستری بشه و امپول زیتاکس بگیره اونجا دکتر مشکوک میشه و ی سری عکس و سونو و ازمایش و... میگیرن. تا اینجا ب جز ازمایش خونش ک همیشه بهم ریختس بقیش خگب بوده ولی الان خیلی ذهنم درگیر این نمونه برداریه.... خدا کمک کنه

اللهم عجل لولیک الفرج ان شاالله که چیزی نیست و حالشون زود زود خوب میشع و افسردگیشون رفع میشه و دوبا ...

مرسی عزیزم حتما😭😭😭😭