2777
2789
عنوان

اسکار جای جوش🥲

264 بازدید | 14 پست

سلام 

من اسکار جای جوش و کک و مک دارم 

اسکارام خیلی عمیق نیست تو نور مشخصه ولی خوب زیادن 

کسی هست از روشی نتیجه گرفته باشه 

تو رو خدا راهنمایی کنین 

چون اعتماد به نفسمو کلا گرفته.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم  خیلی زیاد نه ی خرده ولی کرمپودر میزنم بد میشه  دوست دارم صورتم صاف باشه🥲

سلام جانم 

عرضم به خدمتت که منم این مشکل رو دارم 

هر جایی هم برای درمانش رفتم گفتن ۱۰۰ درصد خوب نمیشه 

و از مراجعه کنندگان هم که پرسیدم ی سری کارها اصلا براشون جواب نداده ی سری ها جواب داده 

ی دوقلو دارم به اسم آرین و آریا❤️

منم این مشکلو دارم و خیلی بده و رو اعصاب میخوام چندجاسه سابسیژن برم و لیزر شاید نتیجه داد 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

اگ بخای قطعی جواب بگیری برو میکرو کن با لیزر تو چن جلسه پوستت صاف صاف میشه،ولی اسکار یه درجه بعد لکه ست،چیزی نیست به راحتی بره پی کارش،

مگه اینکه یسری کرم ضدلک و لایه بردار قوی بزنی ک اونم جواب دهید بیشتر برای لکه است 

منم کمرم داغونه خجالت میکشم همش درکت میکنم

کمرخیلی بهتره زیاد تو چشم نیست صورت تو ذوق میزنه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
اگ بخای قطعی جواب بگیری برو میکرو کن با لیزر تو چن جلسه پوستت صاف صاف میشه،ولی اسکار یه درجه بعد لکه ...

اره چون خوندم ک برگشت پذیره 

ممننون عزیزم از راهنماییییتون💞

سلام اره من پیلینگ ذغال توی کلینیک لیانا تو شیراز پیش خانم دکتر عباسی انجام دادم شماره و ایدی کلینک و میزارم برات من جای جوش فرو رفته و زخم رو صورتم داشتم کامل رفت. 

۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶

@liana_._clinic