2777
2789
عنوان

اونایی که اهل فیلم هستن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 35 پست
اها اینطوری ندیده بودم از بچگی شاید خاطره های بدی داری از جنس مذکر البته خدانکنه

نه ولی حدست یکم درست بود

دوست‌پسر نداشتم ولی از اعتماد به دوستای صمیمیم‌ضربه خوردم با اینکه دور و برم اونایی که دوست پسر داشت بهم زدن و اینا همه و برام تعریف میکنن دوستام اعتمادم بهشون از بین رفته شاید واسه این هم باشه

ولی خب از بچگی قلبم خیلی سر مسائل مختلف درد اومده اصلا نمیخوام این اجازه و بدم‌یه پسر هم بتونه قلبمو بدرد بیاره

ببین خیلی بده ها این اخلاقم ولی هیچکاری نمیتونم بکنم، اصلا نمیدونم چیکار کنم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
نه ولی حدست یکم درست بود دوست‌پسر نداشتم ولی از اعتماد به دوستای صمیمیم‌ضربه خوردم با اینکه دور و ب ...

اره منم سر ضربه هایی که دیدم بقیه تجربه کردن و افسردگیشون واقعا میبینم دوستی ارزششو نداره در بیشتر مواقع

ولی اینکه انقدر بدت بیاد از جنس مخالف عادی نیست خیلی خوب میشه اگه از یه روانشناس کمک بگیری یا حداقلش کتاب و مقاله(من معمولا انگلیسی سرچ میکنم جوابای جالبی میگیرم) در این باره بخونی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم سر ضربه هایی که دیدم بقیه تجربه کردن و افسردگیشون واقعا میبینم دوستی ارزششو نداره در بیشتر م ...

بنظرم درست میگی

باید برم‌ پیش مشاور

مرسی ازت❤️

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
انشالله شخص درستش برات بشه یه استثنا که دیگه دلت نیاد نازک تر از گل هم بهش بگی😂❤ 

😅❤️