2777
2789

میخوام ساید دوو بگیرم به نظرتون سرای قم بهتره یا شهر لوازم خانگی؟یا از نمایندگیش خرید کنم؟

ممنون میشم کمکم کنید 

خدایا داده ونداده هایت راشکر ⁦🙏🏻که داده هایت نعمت ونداده هایت حکمت هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو نمیدونم..ولی ساید خیلی جاش کمه

یه یخچال دیگه هم دارم اخه دوقلوهاهم هم ظاهر زیبایی ندارن هم جای یخچالیم کابینت کار براساید گذاشته

از نمایندگی 

نمایندگی هم شهر خودمون هم جای دیگه میگه نصف هزینه اول مابقی چک ۱۰ماهه با ۴/۵تومان سود ولی یخچال یه ما واینا طول میکشه تخویل بدیم  تاحالی اینطوری خریدید؟

نمایندگی هم شهر خودمون هم جای دیگه میگه نصف هزینه اول مابقی چک ۱۰ماهه با ۴/۵تومان سود ولی یخچال یه م ...

والا نمایندگی تهران گفت نقد تحویل دو روزه ، قسطی هم با ۱۰درصد سود یک ساله، البته لقساط بیشترم داشت سودش زیاد بود .

یجور دیگم قسطی میدادن باید از بانک ملی وام میگرفتی 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه
والا نمایندگی تهران گفت نقد تحویل دو روزه ، قسطی هم با ۱۰درصد سود یک ساله، البته لقساط بیشترم داشت س ...

تازگیا گفتن عزیزم ؟

اخه الان هرکجا رفتیم دوو ندارن فقط تو‌نمایندگی ها یه نمونه از هرکدوم گذاشتن

همه ایرانی دیگه ولی قیمتا مناسبه من از اونجا نقد خرید کردم خوب بود 

اهان اونبدر اینروزا خیلی جا سرزدیم دوو نداشتن میترسم بیام نباشه واین همه راه بیهوده اومده باشم