2777
2789
عنوان

بیاین رژیم

334 بازدید | 43 پست

دوستان کی میاد با هم رژیم بگیریم. من هر دفعه خیلی خوب رژیم میگرفتم ، اما ایندفعه نمیدونم چرا نمیشه. 

به این صورت که روز قبل برای فرداش لیست خوراکیها رو میدیم و نباید چیز دیگه ای بخوریم. 

پاکارها بیان.

من

فکر کنم فقط من و شما اضافه وزن داریم 

من خیلی وزنم یهو رفته بالا. میترسم وزن کنم. اما شما اگر دوست داشتی وزن و قدت رو بگو. من 162 قد و وزنم هم آخرین بار 80  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من۱۶۰ وزنم ۶۷ میخوام تا عید ۶۰ بشم

دستت زیر سر من خواهر چه خوبه وزنت.

من یه لیست غذا پیشنهاد میدم اگر پیشنهادی داری اضافه کن. به نظرم کالری 1300 خوب هست برای طول روز که هنوز تازه شروع میکنیم. نظرت چیه؟

دستت زیر سر من خواهر چه خوبه وزنت. من یه لیست غذا پیشنهاد میدم اگر پیشنهادی داری اضافه کن. به نظرم ...

منم بد زایمان تا ۸۰ رفتم ی مدت ۱۳ کیلو کم کردم ۶ کیلو برگشت الان یک ماه دوباره کم تر میخورم و روزی ۲۰ دقیقه حلقه ۲۰ دقیقه رقص انجام میدم از ۷۲ شدم ۶۷. تا عید حتما باید ۶۰ بشم  این بار حتما حتما باید وزنم و بیارم ۶۰. بالا تنم خوبه لاغره ولی سینه هام پهلو و شکم و رونم بزرگه  بقیه جاها لاغر  منم روزی ۱۲۰۰ کالری میخورم ولی همه چی میخورم نون برنج. ماکارونی ولی وزن میکنم و میخورم

شما هم نظرت رو بگو اگر این روش به نظرت خوب هست یا نه

روش خوبیه فقط من بخاطر رژیمای بدی که میگرفتم معدم حساس شده نمیتونم هر غذایی رو بخورم و اینکه من از برنامه کلم پیچ برای کالری شمار استفاده میکنم روزانه1295 کالری مصرف میکنم 

💛αяму💜
منم بد زایمان تا ۸۰ رفتم ی مدت ۱۳ کیلو کم کردم ۶ کیلو برگشت الان یک ماه دوباره کم تر میخورم و روزی ۲ ...

برای فردا 1265 کالری به شرح زیر:

سه تا تخم مرغ  210

پنج تا هویج   200

50 گرم عدس خشک   175

5 تا خرما   150

یه دونه رون مرغ   200

100 گرم برنج پخته شده    130

روغن دو تا قاشق غذا خوری   200

میتونیم برای همین میزان کالری خوراکی ها رو جایگزین کنیم. 

روش خوبیه فقط من بخاطر رژیمای بدی که میگرفتم معدم حساس شده نمیتونم هر غذایی رو بخورم و اینکه من از ب ...

این کامنت آخرم رو ببین خوبه ؟ میتونی جایگزین هم بکنی. شما هم اگر دوست دارین قد و وزن بدین.