2777
2789
عنوان

پسربرادرشوهر

328 بازدید | 18 پست

سلام. بنظرتون راه درست چیه.؟؟؟؟؟؟

پسر من بعضی اوقات میگه فلانی د و د و لشو در میاره پیش من.یسری به شوهرم گفتم اونم به مادرشوهرم گفت.گفت بچه است.در صورته ششمه.

ایسری هم پسرم میگه داداش گفته دو.......دول ..‌..میخوایی؟

بچتو پیشش تنها نزار تذکر بده باز حتی شده با خود پسره برخورد کن

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این بچه رو حتی یک ثانیه حتی برای یه لیوان اب خوردن با همون فلانی تنها نزار کار و زندگیتو بزار برای همین 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
این بچه رو حتی یک ثانیه حتی برای یه لیوان اب خوردن با همون فلانی تنها نزار کار و زندگیتو بزار برای ه ...

اره.همین کارو میکنم.بعصی اوقات دراز کشیده به پسر من میگه تو بیا تو بغل خودم

این بچه رو حتی یک ثانیه حتی برای یه لیوان اب خوردن با همون فلانی تنها نزار کار و زندگیتو بزار برای ه ...

به پسرتم یاد بده مناطق خصوصی چیه و نباید به کسی نشون بده و نه باید از کسی رو ببینه اون فلانی هم اگه نشون داد بهش بگه ما نباید خصوصی رو به کسی نشون بدیم کارت درست نیست 

و یادت باشه هرگز بچتو دعوا نکن چون اون بی تقصیره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
اره.همین کارو میکنم.بعصی اوقات دراز کشیده به پسر من میگه تو بیا تو بغل خودم

اجازه نده بگو نخیر نمیشه پسرم فقط تو دل مامان باباش میره محکم باش تو این موارد