این بچه رو حتی یک ثانیه حتی برای یه لیوان اب خوردن با همون فلانی تنها نزار کار و زندگیتو بزار برای همین
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
این بچه رو حتی یک ثانیه حتی برای یه لیوان اب خوردن با همون فلانی تنها نزار کار و زندگیتو بزار برای ه ...
به پسرتم یاد بده مناطق خصوصی چیه و نباید به کسی نشون بده و نه باید از کسی رو ببینه اون فلانی هم اگه نشون داد بهش بگه ما نباید خصوصی رو به کسی نشون بدیم کارت درست نیست
و یادت باشه هرگز بچتو دعوا نکن چون اون بی تقصیره
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
اره.همین کارو میکنم.بعصی اوقات دراز کشیده به پسر من میگه تو بیا تو بغل خودم
اجازه نده بگو نخیر نمیشه پسرم فقط تو دل مامان باباش میره محکم باش تو این موارد