2789
عنوان

کلاس خیاطی

107 بازدید | 8 پست

سلام خانوما من ۱۶ سالمه و تصمیم گرفتم‌تابستون برم کلاس خیاطی ولی هیچی بلد نیستم هیچیی حتی دوخت ساده اونجا یاد میدن ؟ یا باید بلد باشم ؟ 

و اینکه هزینش چقدره قیمت نگرفتم متاسفانه

There 's so much I wanna say but I don't know how it's starts

همه چی یاد میدن برو فرهنگسراها خیلی مناسب تره قیمتش 

امسال ک هر ۸ جلسه ۱۳۰ تومن بود

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزم من تازه دورم تموم شده 8ماه کلاس رفتم کل دوره 4400شد شهریش ولی ماهانه پرداخت کردم..همه چی رو از اول بهت یادمیدن و اینکه بنظرم اگه جایی که میخای کلاس بری گروهای مختلف دارن از مربیت بخواه باهمسنای خودت تورو توی یه کلاس بزاره که جَوش بهتر باشه برات وبیشتر خوش بگذره😂👍

سنتم کم نیست و اگه علاقه داری و میخای ادامش بدی خیلی خوبه ک از سن کم میخای شروع کنی..

منم18سالگی یه دوره ی کوتاه کلاس رفتم ولی دیگه دنبالش نرفتم تاالان که25سالمه و پشیمونم که چراهمون سالا ادامه ندادم