2777
2789
عنوان

کیا بچه ابتدایی دارن؟

4195 بازدید | 31 پست

سلام دوستان من واقعا نمیدونم چکار کنم شرایط سختی دارم. شوهرم تا عید سال آینده شهر دیگه ای کار داره. ماهم همراهش اومدیم ولی دخترم سال دیگه میره کلاس اول. من نمیدونم دخترمو اینجا بنویسم کلاس اول یا اینکه برم خونه پدرمادرم و اول ابتدایی دخترم اونجا باشه؟ چندتا مسئله ذهنمو درگیر کرده

اگر برم خونه پدرم معذبم ۶ ماه بمونم( جای دیگه هم ندارم فعلا و خونه هم نمیتونم اجاره کنم) و یه دختر یکساله هم دارم که به پدرش وابسته هست و میترسم ضربه بخوره.

از طرفی این شهری که الان هستیم منطقه محرومه و من خوشم نمیاد دخترم اینجا بره اول و هم اینکه چون تا عید هم هستیم بعد از عید نمیدونم چکار کنم مدرسه دخترمو؟

واقعا نمیدونم چکار کنم میشه راهنماییم کنید لطفا؟

و سوال دیگه اینکه دخترم کلاس اول یه شهری باشه و بعد بریم شهر خودمون این موضوع توی درس و روحیه دخترم تاثیر داره؟

منطقه محروم کجا؟؟سیستان بلوچستان

،؟

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترتون رو شهری که همسرتون هست ثبت نام کنید

دوری از پدر برای بچه ها به مراتب سختتر از اینه تو مدرسه صعیف درس بخونن

از گوگل میتونید کلی اموزش براش دانلود کنید و خودتون تو منزل بیشتر با بچه کار کنید، روانخوانی، کاربرگ، اموزش الفبا با شعر، بخش مردن، جمله سازی

من پسرم اول هست از کافه بازار برنامه جهش کلاس اول رو نصب کردم وقتایی که مریض باشه، غیبت کنه از جهش کمک میگیرم

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

همونجا که پدر و مادر کنار هم هستن اسم بچه تو بنویس

بعد عید یکماه مدرسه هست کلا 

اونم بمونید بعد بیاید شهرتون

چه اشکالی داره بچه هم یه کم محرومیت رو ببینه قدر داشته هاشو میدونه

متخصص گزارش تاپیکای سقط و دعانویسی😎 مزدور عزیز! جوونای ما عاشق مبارزه با تو و اربابت هستن. بترس از ما...😏إنِّی أنا ابن اُم بالحرب شجعتنی🫡
بله    

کدوم شهرش؟؟؟ببرش دبستان هیئت امنایی بهترن نسبت ب مدارس دیگه

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
همونجا که پدر و مادر کنار هم هستن اسم بچه تو بنویس بعد عید یکماه مدرسه هست کلا  اونم بمونید ب ...

والا ماهمون منطقه محروم زندگی میکنیم پس ماچی بگیم

دخترتون رو شهری که همسرتون هست ثبت نام کنید دوری از پدر برای بچه ها به مراتب سختتر از اینه تو مدرسه ...

ممنون عزیزم خودم هم بیشتر موافق همینم ولی خب میترسم نتونم. دختر کوچکم خیلی شیطونه و اینجا دست تنهام خیلی کارم سخت میشه 

والا ماهمون منطقه محروم زندگی میکنیم پس ماچی بگیم

شما گلید

صبورید

انشاالله که خدا اجر صبرتونو میده

ما هم از شما یاد میگیریم❤️

متخصص گزارش تاپیکای سقط و دعانویسی😎 مزدور عزیز! جوونای ما عاشق مبارزه با تو و اربابت هستن. بترس از ما...😏إنِّی أنا ابن اُم بالحرب شجعتنی🫡
شما گلید صبورید انشاالله که خدا اجر صبرتونو میده ما هم از شما یاد میگیریم❤️

ممنون عزیزم لطف دارین شما

عزیزم قصد توهین نداشتم من اینجا غریبم و دست تنهام به خاطر همین نگرانم. راستی دبستان خوب دخترانه بهم ...

ن عزیزم‌ناراحت نشدم‌ بهتون حق میدم‌.زابل هستین؟؟