2777
2789

از نظر روحی بهم ریخته ام.

بچه هجده ماه دارم که شیر خودمو میخوره.

میشه از این ارامبخش استفاده کنم؟

کسی استفاده کرده در  زمان شیردهی؟

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی خواب آوره خیلی

اره میدونم خواب اوره.

حتی واسه بدخوابی هم بعضی دکترامیدن

میخام بدونم ضرر برا بچه نداره بخورم؟

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
فک نکنم بتونی اگه دکتر هم نتونی بپرسی از داروخونه بپرس برا اعصاب هست شاید بچه ات رو سست کنه بهترین ر ...

دیازپام قوی تره یا این دارو؟

اخه یبار دکتر رفتم ایشون گفتن ممانعتی  نداره ک دیازپام بخورم.خودم

بخاطر بچم نخوردم.

اره میدونم خواب اوره. حتی واسه بدخوابی هم بعضی دکترامیدن میخام بدونم ضرر برا بچه نداره بخورم؟

نمیدونم بخدا 

خدایا هنوزم ته دلم امیدم بهت هست که یه بچه سالم بهم بدی...جز تو کی رو دارم دورت بگردم 🤲🙏🤲
نمیدونم بخدا 

اشکال نداره عزیزجان

نمی دونم ببخشید حالتون خیلی بده که دکتر تجویز کرده؟؟

وقتی از مشکلات لبریز بشیم یا روحمون ازرده میشه یا جسممون.

وقتی از مشکلات لبریز بشیم یا روحمون ازرده میشه یا جسممون.

- با فاکتور گرفتن صدای بارون
وصدای طبیعت ؛
از نظر من قشنگترین صدا
صدای خنده آدمهاست
مخصوصا اونایی که با خنده هاشون
خنده ات میگیره🌹🌹🌹 همیشه اینطوری ببین دنیا رو 

دلم بهانه دارد! 👌👌 👌👌👌           تو میدانی بهانه چیست؟ 🌹🌹🌹🌹            بهانه همان است!!!👍👎🌹🤐🤐🤐
- با فاکتور گرفتن صدای بارون وصدای طبیعت ؛ از نظر من قشنگترین صدا صدای خنده آدمهاست مخصوصا اونایی که ...

کاش میشد اینطوری دید.

گاهی آدم انقدر خسته میشه که حتی صدای خنده عزیزترینشم نمیتونه خنده اش بندازه😔

کاش میشد اینطوری دید. گاهی آدم انقدر خسته میشه که حتی صدای خنده عزیزترینشم نمیتونه خنده اش بندازه😔

روی باغچه‌ خودتان تمرکز کنید، متوجه زندگی خودتان باشید،
می‌بینید به قدر کافی علف هرز وجود دارد که شما را مشغول کند.
آن‌چه در طول زندگی‌تان رخ می‌دهد، مخصوصا اتفاقات مهم و ضربه‌های جدی
سرنوشت و تقدیر، به این معنی نیست که شما فرد خوب یا بدی هستید.
بنابر‌این غم و اندوه و بدبختی را با بی‌خیالی و آرامش بپذیرید
شانس مواجهه با موفقیت‌های باور نکردنی و مصیبت‌های
جانکاه دقیقا به یک اندازه هستند.🌹🌹🌹

اریا تقدیمت 

دلم بهانه دارد! 👌👌 👌👌👌           تو میدانی بهانه چیست؟ 🌹🌹🌹🌹            بهانه همان است!!!👍👎🌹🤐🤐🤐