قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
فک نکنم بتونی اگه دکتر هم نتونی بپرسی از داروخونه بپرس برا اعصاب هست شاید بچه ات رو سست کنه بهترین روش اینه خودت رو بزنی بی خیالی به بچه ات شیر غمناک نده
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
نمی دونم ببخشید حالتون خیلی بده که دکتر تجویز کرده؟؟
وقتی از مشکلات لبریز بشیم یا روحمون ازرده میشه یا جسممون.
وقتی از مشکلات لبریز بشیم یا روحمون ازرده میشه یا جسممون.
- با فاکتور گرفتن صدای بارون وصدای طبیعت ؛ از نظر من قشنگترین صدا صدای خنده آدمهاست مخصوصا اونایی که با خنده هاشون خنده ات میگیره🌹🌹🌹 همیشه اینطوری ببین دنیا رو
دلم بهانه دارد! 👌👌 👌👌👌 تو میدانی بهانه چیست؟ 🌹🌹🌹🌹 بهانه همان است!!!👍👎🌹🤐🤐🤐
- با فاکتور گرفتن صدای بارون وصدای طبیعت ؛ از نظر من قشنگترین صدا صدای خنده آدمهاست مخصوصا اونایی که ...
کاش میشد اینطوری دید.
گاهی آدم انقدر خسته میشه که حتی صدای خنده عزیزترینشم نمیتونه خنده اش بندازه😔
کاش میشد اینطوری دید. گاهی آدم انقدر خسته میشه که حتی صدای خنده عزیزترینشم نمیتونه خنده اش بندازه😔
روی باغچه خودتان تمرکز کنید، متوجه زندگی خودتان باشید، میبینید به قدر کافی علف هرز وجود دارد که شما را مشغول کند. آنچه در طول زندگیتان رخ میدهد، مخصوصا اتفاقات مهم و ضربههای جدی سرنوشت و تقدیر، به این معنی نیست که شما فرد خوب یا بدی هستید. بنابراین غم و اندوه و بدبختی را با بیخیالی و آرامش بپذیرید شانس مواجهه با موفقیتهای باور نکردنی و مصیبتهای جانکاه دقیقا به یک اندازه هستند.🌹🌹🌹
اریا تقدیمت
دلم بهانه دارد! 👌👌 👌👌👌 تو میدانی بهانه چیست؟ 🌹🌹🌹🌹 بهانه همان است!!!👍👎🌹🤐🤐🤐