2777
2789

سلام قزوینیا کسی هست؟ تازه فهمیدم باردارم ، انتقال جنین داشتم ، یه دکتر خوب بهم معرفی میکنید ، دکتر دیار جانی چطوره؟ اکثر دکترای معروف برای بعد از عید نوبت دارن، ولی من  دو هفته دیگه باید برم سونو واژینال ، تجربه هاتون از دکترهای زنان بگید ، تجربه های بد یا خوب از هر دکتری که میشناسید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم ب سلامتی ودلخوشی بغل کنی نی نیتو ان شاالله میشه ازعلایم بعد انتقالت بگی و استراحت خوردوخور ...

سلام عزیزززم...  انشالله نی نی هات تو دلت جا بگیرن و به سلامتی بدنیا بیاریشون...

جونم برات بگه که ، من ۱۲ بهمن انتقال دادم ، دوتا بلاست (جنین ۵ روزه) ، از همون لحظه بعد از انتقال حس تهوع گرفتم ، تا چند رو  بعدم داشتم ، درد زیر شکم از کم تا متوسط ، گاهی موقع خواب غلت میخوردم دردم بیشتر میشد ، غذای خاصی هم نخوردم ، فقط کلا استراحت کردم و ممنوع های بارداری و ادویه مصرف نکردم  ، در حد یکم زردچوبه استفاده کردم ، روز ۸ انتقال بی بی زدم هاله انداخت، دو روز بعد مجدد زدم پررنگ شد، روز ۱۳ انتقالم آز دادم ، که خدا رو شکر بتام ۶۲۳ بود بار اول، بعد ۴۸ ساعت ۱۳۶۶ شد.😊 الانم منتظرم ۲ هفته بگذره برم سونو واژینال.

سلام گلم ب سلامتی ودلخوشی بغل کنی نی نیتو ان شاالله میشه ازعلایم بعد انتقالت بگی و استراحت خوردوخور ...

اینم بگم روز ۹ انتقال یه لکه قهوه ای و یه لخته خیلی خیلی کوچیک دیدم، بعد از اونم دیگه ندیدم.

سلام عزیزززم...  انشالله نی نی هات تو دلت جا بگیرن و به سلامتی بدنیا بیاریشون... جونم برات بگه ...

جان جان دستت روی سر ما عزیزم

ان شاالله یک بارداری عالیییییی و پر از حس خوب و شادی داشته باشی برای ماهم با دل پاکت دعاکن

اینم بگم روز ۹ انتقال یه لکه قهوه ای و یه لخته خیلی خیلی کوچیک دیدم، بعد از اونم دیگه ندیدم.

حتما لانه گزینی بوده

ان شاالله ازاین لک لانه گزینی روزی همه ما آی وی آفیا🤩

حتما لانه گزینی بوده  ان شاالله ازاین لک لانه گزینی روزی همه ما آی وی آفیا🤩

انشالله عزیزم، خدا کنه تا آخر بارداری نی نی هامون بمونن و سالم به دنیا بیان ، واقعا هر لحظه برام نگرانی و دلهره س ، که ختم به خیر بشه