2777
2789
عنوان

کیا رژیم کتوژنیک گرفتن؟ترو خدا کمک

1870 بازدید | 22 پست

خیلی دوستدارم لاغربشم،حالم ازخودم بهم میخوره😢 قدم ۱۷۰ وزنمم شایذ۸۵ب بالا،

میگن رژیم خوبیه و زودلاغر میشم،

ولی بدیش اینه ک نمیدونم هی صبح وضهر وشب چی بخورم.

شما این رژیمو گرفتین وعده هاتونو چی خوردید ک لاغرشدید

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو ببین هیچی نخور تو یه ما ۲۰ تا رو کم میکنی.ابن رژیما که انقد بخور اونقد بخور چرت.بعد که وزنت کم شد کم  غذا بخور و ورزش کن که دیگه وزنت برنگرده موهات میرزه یکم و ویتامین کم میشه ولی میتونی بعد رعایت کنی من خودم این راهو وقتی ۱۴ سالم بود رفتم 

گرفتم و خوب لاغر کردم اما دیگه اراده نمیکنم

میشع بگی درهفته چی میخوردی؟ تروخدا لیست غذاییتو بگو، چقد لاغرشدی

منو ببین هیچی نخور تو یه ما ۲۰ تا رو کم میکنی.ابن رژیما که انقد بخور اونقد بخور چرت.بعد که وزنت کم ش ...

هیچی نخورم؟ مگع میشع؟ مثلا چی بخورم

من جدیدا تو تلگرام وارد یه کانال شدم.رژیم درمانی روبان ارغوانی

ماهی ۱۲۰تومن پول میدی.برات برنامه غذایی می‌نویسه .دکتر دارن .و اینکه تو یه گروه عضو میشی و هرشب غذایی که خوردی میفرستید برات کالری شماری میکنن

من پنج روز میشه شروع کردم.راضب هستم.همه چیز میخورم.حتی شوهرم نفهمیده رژیم هستم.فقط کم میخوری و به اندازه که تو برنامه گفتن 

@فندق_خانوم  

سلام عزیزم میشه یه لیست غذایی بهم یدی،

یه چیز ک تو خونه باشه وزیاد گرون نباشه، جون نمیدونم چی بخورم

هیچی نخورم؟ مگع میشع؟ مثلا چی بخورم

ببین دو سه روز اول هیچی نخور شاید یکم عصبی شی ولی تو روز چهار و پنج انرژیت زیاد میشه و حس فوقعلاده بهت دست میده.بعد از پنج روز کالری شمار کن و خیلی کم به اندازه ۳۰۰ تا کالری مصرف کن اگه تونستی هم کنارش ورزش کن هیچی نمیشه باور کن راهنمایی همینه این رژیم چرت کسی هم بهش عمل نمیکنه.فقط آب زیاد مصرف کن و قهوه اون ۳۰۰ کالری هم چیز مغزی بخور گردو و این چیزا

ببین دو سه روز اول هیچی نخور شاید یکم عصبی شی ولی تو روز چهار و پنج انرژیت زیاد میشه و حس فوقعلاده ب ...

میشه سیب زمینی اب پز بخورم تا صورتم نیوفته؟ یا مرغ اب پز