2777
2789
عنوان

به جاری ام حسادت میکنم چون...

4608 بازدید | 14 پست

دو تا جاری هستیم همسن هم، شوهر اون دو سال بزرگتره.

من تحصیلاتم فوق لیسانس و جاری ام دیپلم . واقعا از لحاظ قیافه ازش بهترم ولی ..

جاری ام پشت ماشین میشینه، دماغشو عمل کرده، بدنشو لیزر کرده، لباشو ژل میزنه انواع لباس های مختلف میپوشه، باشگاه میره و اندام روی فرم و سایر کارهای زیبایی میکنه و مسافرت و ...

ولی من شوهرم راضی نیس ماشین بده دستم و خرجی هم بهم زیاد نمیده، میگم بریم مسافرت میگه اخه ماشینم حسابی نیست خراب میشه تو راه میگذارتمون، با اینکه مجرد بودم گواهینامه گرفتم، هیکلم بعد زایمان به هم ریخته ولی کسی و ندارم بچه ام رو پیشش بگذارم و برم باشگاه، درصورتیکه که اون بچه اش مرتب پیش مامانش هست ...من بچه ام و میگذارم پیش مامانم درست ازش مراقبت نمیکنه ، مادرشوهرمم همیشه میگه مریضم و همه مسئولیت بچه ام با خودمه...

ولی من چون برادرم اعتیاد داره و وضع خانواده ام به هم ریخته هیچ کسی و ندارم حمایتم کنه...تازه من باید از اونا حمایت کنم...الیته بگم وضع خانواده ام از اول اینطوری نبود بعد ازدواجم اینجوری شد...

خودم تا روز اخر بارداریم هم کار کردم و تنهایی با شوهرم رفتم زایمان کردم، خودم برای بچه ام سیسمونی خریدم، ولی چون کسب و کار خودمه و اول راه، درامدم کمه و هر چی هم درمیارم دوباره باید سرمایه کارم کنم...

شوهر جاریم درامدش حدود ۶ تومن ماهیانه از شوهر من بیشتره، شوهرش تو یک کارخانه کار میکنه ولی هوش اقتصادی داره. شوهر من مغازه داره.

بهش حسرت میخورم... آخه چرا باید سرنوشتم این باشه...البته بگم خودمم خیلی سازگارم ولی از این زندگی کردنم خسته ام و افسرده، بهم راهکار بدین دوستان...

میشه یه صلوات برای رفع گرفتاری ام بفرستید

خب چرا خودتو با جاریت مقایسه میکنی اصلا فک کن اونم نیست  خب الان خیلیا وض زندگیشون بهتر از توعه بشینی حسرت زندگی اونارم بخوری

بجای این فکرا که باعث بشه روحیتو از دست بدی یکم صب کن بچت بزرگ شد بذارش مهد بکارات برس راضی کردن شوهرتم خودت باید وقت بداری

🌸به جز دام سر زلفت که آرام دل سایه ست / به بندی تن نخواهد داد هرگز جان آزادم🌸

هرچی فکر میکنم،. رانندگی کردن دماغ عمل کردن لیزر کردن کارای شاخی نیس که بخوای حسودی کنی 

خودت توی خونه ورزش کن رژیم بگیر

جاری منم دماغ عملیه ولی دماغش شکسته و داغون بود که عمل کرد، منم لیزر نمیرم چون دوست ندارم لخت بشم جلوی کسی، دلیل نمیشه که جاریم از من سرتر باشه 

تو اعتماد به نفست پایینه،. حواست باشه اعتماد به نفس پایین باعث میشه دیگران قضاوتت کنن یا به خودشون اجازه بدن بهت حرفی بزنن، اعتماد به نفستو بالا ببر،. یه جوری رفتار کن که خیلی خانواده خوبی داری و خودتم از هر نظر عالی هستی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توخونه عزیزم ورزش گن 

کالری شماری کن

با بچت برو پیاده روی

برای کارت تلاش بیشتری کن پس انداز کن انشالله درست میشه مهم تر ازهمه توکلت ب خدا باشه

هنر اینه وقتی سختی زیاده خودمون رو باهاش بسازیم تا پیشرفت کنیم....

خانم وکیل هستم...سوالات حقوقیتون رو پاسخ میدم
خب چرا خودتو با جاریت مقایسه میکنی اصلا فک کن اونم نیست  خب الان خیلیا وض زندگیشون بهتر از توعه ...

اره میدونم نباید مقایسه کنم ولی خب وقتی تو رابطه نزدیک انقدر تفاوت هست ادم اذیت میشه 

فکر میکنم خودمم مقصرم چون خودمو لایق نمیدونم من لباس های هفت سال پیشم رو هم دارم میپوشم ولی اون...

هرچی فکر میکنم،. رانندگی کردن دماغ عمل کردن لیزر کردن کارای شاخی نیس که بخوای حسودی کنی  خودت ...

منظورم اینه که به خودش میرسه ولی من حس میکنم انگار لایق خوشبختی نیستم

توخونه عزیزم ورزش گن  کالری شماری کن با بچت برو پیاده روی برای کارت تلاش بیشتری کن پس انداز ...

اره ولی تو عمل سخته عزیزم قبول داری

تو ی ساختمون زندگی میکنین؟ یامثلا زیاد رفت و آمد دارین؟

نه خداروشکر زیاد رفت و امد نداریم ولی حس اینکه بی ارزشم ازارم میده

منظورم اینه که به خودش میرسه ولی من حس میکنم انگار لایق خوشبختی نیستم

اعتماد به نفست پایینه عزیزم 

اصلا همچین فکری نکن،. خیلی هم خوبی، اگه از فرم بدنت راضی نیستی، توی خونه ورزش کن رژیم بگیر،. دختر خاله من توی خونه ورزش میکنه و رژیم داره،. اینقد ددر خوشتیپه که حد نداره 

اره میدونم نباید مقایسه کنم ولی خب وقتی تو رابطه نزدیک انقدر تفاوت هست ادم اذیت میشه   فک ...

خب منم مثه جاریت بودم جاریم خیلی حسودیمو میکرد  من طلاق گرفتم اعصابم اون خانواده رو نمیکشید من خیلی بخودم میرسیدم قشنگ شوهرم بلد بود ک باید خرج کنه واسم و راضی نگهم داره خیلیا حسودیه زندگیمو میکردن ولی من حوصله یخانوادشو نداشتم خیلی خسیس بودن  و دخالت میکردن اخرشم طلاق گرفتم

خب منم مثه جاریت بودم جاریم خیلی حسودیمو میکرد  من طلاق گرفتم اعصابم اون خانواده رو نمیکشید من ...

من چطوری به شوهرم یاد بدم خرجم کنه؟

من چطوری به شوهرم یاد بدم خرجم کنه؟

خب باید از اول عادتش میدادی که زن خرج داره باید بگی اینو میخام اونو میخام فلان بهمان  وقتی لباسای هف سال پیشتو داری اونم تا زمانیکه برات خرج نکنه معلومه قدرتو نمیدونه

اره میدونم نباید مقایسه کنم ولی خب وقتی تو رابطه نزدیک انقدر تفاوت هست ادم اذیت میشه   فک ...

اینجامقصری دگه نپوش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اول برای من ادمی که لیزر بدن کنه و عمل بینی و ژل و هزارتا عمل زیبایی دیگ کار خاصی نیست ینی اون ادم مو خاص نمیکنه برام.شما یه روزه میتونی همه اینکارا رو بکنی.

اگه میخوای ورزشو تو خونه بکن اینجوری حواست به بچتم هست.سعی کن این فرصتی که تو خونه داری صرف کارای با ارزشی بکنی و یسری مهارتا یاد بگیری من جات بودم خودم زبان میخوندم مثلا.اینا ارزشه عزیز من نه اینکه شما صبح تا شب به ظاهر برسی.بعد ظاهر زندگیه بقیرم با خودت مقایسه نکن.شاید این حسرت خوردنه از طرف جاریتم باشه.شاید توام یه چیزایی داری و اون حسرت تورو میخوره