2777
2789

من ۲۰ سالمه پشت کنکور موندم واسه یه رشته بهتر

سال سومیه که کنکور میدم

اما شرایط مالی و روانی خانوادم خیلی بده

خیلی خیلی بد

بخاطر همین رفتم دنبال کار و پیدا کردم

اما الان نمیدونم چیکار کنم 

درسمو بخونم یا کار کنم

اینم بگم با شرایط خونه ی ما هرگز نمیشه رشته های خوب قبول شم پس فکر اینکه پزشکی میارمو پولدار میشمو اینا کنسله

تیکر کنکوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هركدوم كه علاقته همون

اگه عاشق درسي و نميتوني فراموشش كني حتما تلاش كن كه بري دانشگاه و البته رشته ي خوب نه هر رشته اي

اگرم زياد برات مهم نيست ك خب نخون

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦

عشقم کارت چیه دقیقا مث همینم منم ۲۰ امسال قبول شدم ولی چیزی نیس کع دوسش داشته باشم میخام انصراف بدم برم سر کار کار توچیه؟؟

لایک نکنید لطفا🗣    #اهدای عضو هدای زندگی🦋☘️                                
هركدوم كه علاقته همون اگه عاشق درسي و نميتوني فراموشش كني حتما تلاش كن كه بري دانشگاه و البته رشته ...

دیگه الان علاقه مهم نیست تو این شرایط

علاقه واسه کسیه که پول داره و  دغدغه ی مخارج روزانشو نداره

تیکر کنکوره