2777
2789
عنوان

تشنج با تب

464 بازدید | 12 پست

پسرم با تب الان سه بار تشنج کرده دکتر گفت تا ۶یا ۷سالگی اینطوره و خوب میشه میترسم ب نظر شما خوب میشه پسرم دو ماه دیگه سه سالش میشه تا ۶سالکی من هی هر بار اینطور بشه من میمیرم و زنده میشم خیلی ناراحتم ممنون میشم نظرتون بگین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر گفت تبرم میدی بازم تشنج میکنه فقط با دیازپام یا لوازدام تا سه روز بدی کنترل بشه تشنج نکنه با تب خیلی ناراحت و عصبیم ک پسرم اینطور شد با واکسن اینطوری شد نمیدونم رفع میشه یا نه 

دکتر گفت تبرم میدی بازم تشنج میکنه فقط با دیازپام یا لوازدام تا سه روز بدی کنترل بشه تشنج نکنه با تب ...

دختر منم با واکسن تشنج کرد 

هر ۸ ساعت دوز مناسب دیازپام رو بهش بده ناراحت نباش تشنج نمیکنه فقط تا وقتی تب داره باید بهش بدی هر ۸ساعت بالا پایین هم نداره چون تب یدفعه میره بالا

دکتر گفت تبرم میدی بازم تشنج میکنه فقط با دیازپام یا لوازدام تا سه روز بدی کنترل بشه تشنج نکنه با تب ...

تا ۷ سالگی اینجورین بعد خوب میشن

پسر خواهرشوهر منم اینجوری بود بزرگ شده خوب شده

معلوم نیست این واکسنای کوفتی چیه

دختر منم با واکسن تشنج کرد  هر ۸ ساعت دوز مناسب دیازپام رو بهش بده ناراحت نباش تشنج نمیکنه فقط ...

انشالله دخترتون هم خوب شده 

واقعا پسر خواهر شوهرت خوب شد پسر من الان 3سالش سه بار تو یک سال تشنج کرد کاش واکس 18ماهگی نمیزدم 

اره خوبه پسرش الان کلاس چهارم هست پسرت با وجود دیازپام که بهش‌میدی تشنج میکنه؟

نه سه ماه پیش نوشت براش که مواظب بودم مریض نشه خداروشکر مریض نشد اما دکترش گفت دیازپام یا لورازپام بهش بدم دیگه تشنج نمیکنه تا سه روز اول ک تب میکنه 

دختر منم با واکسن تشنج کرد هر ۸ ساعت دوز مناسب دیازپام رو بهش بده ناراحت نباش تشنج نمیکنه فقط تا وقت ...

سلام خانمی شرمنده اگه دیازپام بدیم باز هم احتمال تشنج هست؟ 

بچه شما الان خدهروشکر خوب شده؟