2777
2789

ویروس جدید اومده مگه از چیه باز

چی بدم بخوره چقدر طول میکشه تا خوب بشه

۳سالش

خدایا هیچ مادری رو دست خالی بدونه بچه از بیمارستان روانه خونه اش نکن همه بچه ها رو سالم و سلامت برسون تو بغل مادرشون بچه های منم توی اونا

ببر دکتر بچه رو

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش موز بده بخوره

له کن بزار یکم سیاه شه بده بخوره

اب سیب که یکم بمونه و سیاه بشه هم خوبه

تخم مرغ اب پز کن با اویشن قاطی کن بده بخوره

اینا زود شکمشو سفت مسکنه

جدید الورود نیستم ، خیلی وقته خاموش مطالب رو میخونم، عضو شدم تا در حد توانم به اونایی که نیاز دارن کمک کنم

پسر من آبان ماه اینجوری شد

ببردکتر حتماااا

من ۲ بار بردم دکتر

۳ بارم به دکتر اسنپ پیام دادم

خیلی سخت بود بچم آب شد 

آخرم دوستم گفت پودر سنجد بده دادم بهش فوری خوب شد

هرچند داروهاشم بی تاثیر نبود

بهش موز بده بخوره له کن بزار یکم سیاه شه بده بخوره اب سیب که یکم بمونه و سیاه بشه هم خوبه تخم مرغ ...

موز سیب دادم فرقی نکرد 

دکتر هم فقط پودر کیدی لاکت داد با پروفن سیتریزن همین 

خدایا هیچ مادری رو دست خالی بدونه بچه از بیمارستان روانه خونه اش نکن همه بچه ها رو سالم و سلامت برسون تو بغل مادرشون بچه های منم توی اونا
موز سیب دادم فرقی نکرد  دکتر هم فقط پودر کیدی لاکت داد با پروفن سیتریزن همین

آویشن بریز تو غذاش

کته با ماست و سیر بده 

جدید الورود نیستم ، خیلی وقته خاموش مطالب رو میخونم، عضو شدم تا در حد توانم به اونایی که نیاز دارن کمک کنم
دکترم کیدی لاکت داد یه دکترم کپسول پروکید داد دکتر اسنپم کلی چیزی گفت که رعایت کنم الان واست میفرست ...

عزیزم کپسول پروکید ظهر یکی ریختم تو آب دادم خورد ولی بعدش دوبار باز اسهالش رفته کی اثر میکنه روزی چندبار پروکید دادی