2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اخه الانم خیلی کوچیکه واقعا بنظرت جای رشد داره؟ اتفاقا از ترس این که از زمانش بگذره و دیگه همی ...

من ۱۸سالم بود ازدواج کردم بعد ازدواج کلی تغییر کرد اما خوب مال من خیلی کوچک بود الان که دوتا بچه شیر دادم اوضاع خراب😔

مجردم پس فعلا با ماساژ خودم میرم جلو تا نیمه گم شده گاوم دست بکار شه😂 ولی خب میدونی این جریان از ...

🤣🤣😂دهنت سرویس 

بیخیال بابا مطمئنن خوبیات انقد زیادع ک این کوچیک بودن اصلا هیچی ب حساب نمیاد خیلی از مردا هم کوچیک دوس دارن😉

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندانم...:/
من ۱۸سالم بود ازدواج کردم بعد ازدواج کلی تغییر کرد اما خوب مال من خیلی کوچک بود الان که دوتا بچه شیر ...

خببب اگه مشکلت افتادگیه که ماساژ با آب سرد جوابههه از طرفیم ورزش درستش میکنه دختررر

ولی کوچیک بودن درست شدنش سخته

موقع ازدواج ۶۰ بودی یا کمتر؟

🤣🤣😂دهنت سرویس  بیخیال بابا مطمئنن خوبیات انقد زیادع ک این کوچیک بودن اصلا هیچی ب حساب نمیاد ...

والا خب پیداش نمیشه که گوربه گور شده😂😂

اره خیلیا همینو میگن 

چی بگممم 

خودم بزرگتر دوس دارم وگرنه نظر مردا که مهم نیس😂

خببب اگه مشکلت افتادگیه که ماساژ با آب سرد جوابههه از طرفیم ورزش درستش میکنه دختررر ولی کوچیک بودن ...

کمتراز ۶۰بودم اصلا لباس زیر سایز من نبود الان سایز ۶۵میبندم 

کمتراز ۶۰بودم اصلا لباس زیر سایز من نبود الان سایز ۶۵میبندم 

خب پس امیدی به هفتاد شدن منم هست

توام برو یه باشگاه ثبت نام کن بعد از ورزش یه دوشآب یخ بگیرو زیر دوش ماساژ بده با آب یخ درست میشهههه

از ماساژ من از صفره صفررر تونستم بهترش کنم اما چون پیوسته انجام نمیدم توقع نتیجه انچنانیم ندارم ای ...

وای اگه بدونم واقعا جواب میده حتما انجام میدم.میشه یکم واضح تر توضیح بدی که چه مدت باید ماساژ بدم و اینکه بدون روغن هم جوابه؟و چیزی هم باید بخورم مث رازیانه و اینا همراه ماساژ؟مدل ماساژ دادن که نوع خاصی نیس؟

چقد سوالام زیاد شد😂😂اخه خیییلی دوس دارم یکم بزرگ بشن

و خدایی که به شدت کافیست♥️
وای اگه بدونم واقعا جواب میده حتما انجام میدم.میشه یکم واضح تر توضیح بدی که چه مدت باید ماساژ بدم و ...

من با وازلین از اون نوعی که رنگ درش قرمزه و بوشم کمتر بوی نفت میده استفاده کردم یا روغن نارگیلم عااالی بوده چون سایز به ویتامین e هم ربط داره حتی شنیدم همراه ماساژ قرصای این ویتامینو هم بخوره آدم عالیه

مدت زمانش هر بار ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بعضیام میگن اونقدری که خودت قشنگ ببینی که پوستت یکم قرمز شده(بخاطر خون رسانی که اون قسمت زمان ماساژ زیاد میشه)

ماساژ هم حالت دورانی میشه هم تو نت هست مدلاش سرچ کنی میاره برات

من از مامان خودم شنیدم رازیانه دوره پریودیو دیر و زود میکنه و مشکلات هورمونی ایجاد میکنه و خودم بشخصه نخوردم

حتی شنیدم قرصای ضد بارداری هم باعث افزایش سایز میشن یواشکی شروع کروم بخوردن بعد سه روز یادم رفت دو روز بخورم  دوباره پ شدم به علط کردن افتادم😂

مدت زمانشم تا جایی که خودت حس رضایت داشته باشی ادامه بده ولی هر شب انجامش بده اگه دنبال نتیجه ای مثلا دو ماه هر شب بلا استثنا...مثل من هی ول نکن😂

بعددد اگه دوست داشتی باشگاهم برو چون رو اعتماد بنفس خیلی تاثیر داره و کاری میکنه عاشق خودتو بدنت شی😁

من با وازلین از اون نوعی که رنگ درش قرمزه و بوشم کمتر بوی نفت میده استفاده کردم یا روغن نارگیلم عااا ...

وای مرررسی فدات حتما انجام میدم.نتیجه گرفتم کلی دعات میکنم ممنون♥️🥰

و خدایی که به شدت کافیست♥️