2777
2789
عنوان

دلم غم گرفته

63 بازدید | 9 پست

دلم روزای شاد و خنده های بی غم می خواد

دلم روزای بدون استرس و سرخوشی های الکی می خواد

من دلم دوباذه زندگی کردن بدون غصه می خواد. 

همین چند روز پیش یکی از دوستام میگه چقدر زندگی ات سخت شده... ای خدا کجایی من دلم آسونی بی حساب می خواد. 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد... خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

زندگی کردن به گذشتن به بی اهمیت کردنه 

هزارتا  دلیل هست واسه خوشحالی اما بعضی وقتا بی یه دلیل واسه ناراحتی میچسبیم و کل زندگیو فراموش میکنیم 

زندگی یعنی خوشحالی با چیزای کوچیک 

دنبال دلیلی واسه شادی نباش

خود من تو سخت ترین شرایط میخندم تا یادم باشه 

تو سخت ترین شرایط هم نباید باخت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعییی💔حالانمیگفت چیزی میشد بعضیا جای دلداری زخم میپاشن روی درد آدم

نع عزیزم بد برداشت نکن رو حساب می فهممت و اینا گفته حتما 

زندگی کردن به گذشتن به بی اهمیت کردنه  هزارتا  دلیل هست واسه خوشحالی اما بعضی وقتا بی یه ...

ممنون از تسکینت ولی دردایی که الان دارم میکشم هر کدومش یه عالم درده به تنهایی و ورای تصورم که بتونم دلخوش شادی های کوچولو باشم. 

ولی با این حال هست بینشون شادی هایی که بتونم این روزهارو جلو برم. 

ممنون از تسکینت ولی دردایی که الان دارم میکشم هر کدومش یه عالم درده به تنهایی و ورای تصورم که بتونم ...

خواهش

نمیگم ک میتونم درکت کنم چون جات نیستم 

اما امیدوارم همه مشکلاتت حل شه درسته سخته و سخت میگذره اما بازم میگذره و تنها چیزی ک باقی میمونه یه خاطرست

خواهش نمیگم ک میتونم درکت کنم چون جات نیستم  اما امیدوارم همه مشکلاتت حل شه درسته سخته و سخت ...

درسته یه خاطره که هر موقعی یادت بیافته هر چند سالی که بگذره می تونی باهاش های های گریه کنی

گذشته رفته از فردام خبر نداری ک  فقط تو حال زندگی کن گذشته ها  گذشته

الان سه ماه و هجده روز گذشته از مرگ برادری که سه سال ازم بزرگتر بود ولی دردش نگذشته حس کشنده نبودش نگذشته اینکه هنوز باور نکردم که دیگه برنمی گرده... میدونم به مرور زمان چند سالی که بشه ارامتر از الانمم ولی... به نظرت الان با غمم چه کنم؟ 

الان سه ماه و هجده روز گذشته از مرگ برادری که سه سال ازم بزرگتر بود ولی دردش نگذشته حس کشنده نبودش ن ...

درسته واقعا سخته این دردا هیچوقت از بین نمیرن اما کم میشن کمرنگ میشن تنها کاری ک میشه کرد کمرنگ کردن این درده کمتر به فکر فرو برو بیشتر تو جمع باش ک ب فکر نری 

امیدوارم حال دلت خوب شه