2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دراز کشیدم دارم غصه سیسمونی میخورم که شاید نتونم کامل خرید کنم

من هنوزیه جورابم نخریدم بخدا. اول برج 5انشاالله زایمانمه. اینورسال که هیچی نمیخرم.اونورسالم شایدیه چنددست لباس فقط. اخه 30نلیون پول پیش برا برج4لازم داریم. شوهرم اونقدردرامدنداره ماهی5تومن. انشاالله خدابراهمه درست کنه برامنم درست کنه

سر اینک اصلا منو نمیبینه. انگار من فقط آشپزشم ک بیاد خونه غذا آماده باشه. آدم بدی نیست وی هیچ ارتب ...

خب اینطوری که خیلی سخته 😞

از اول هم اینجوری بود؟

تا با کفش‌های کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......
چرا آخه 🥺😢

از بدبختیمونه جفتمون کم اوردیم 😭😭😭😭😭

ما افسرده نیستیم،در جهانِ تهی از معنایِ امروز، ما فرسوده‌ایم! زیر بارِ روزمرگی‌ها...در جهانی که ما کار میکنیم که غذا بخوریم و هیچ معنایی درش نیست ؛ ما عملا هر روز داریم به بخشی مهم از وجودمون بی‌اعتنایی و توهین میکنیم. ما جسم‌هایِ چاقیم و روح‌های لاغر. روح‌هایی که مدت‌هاست تغذیه نشده، مدت‌هاست لذت‌ نبرده، کیف نکرده، حظ نکرده......   
 موفق باشی 

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

دارم برا پسرم لالایی میگم بخابه خیلی نق زده بجونم امروز.شوهرم شیفت شب بود خابیده.خونه ام تمیزکاری میخاد انقدم کار عقب افتاده دارم،

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

موندم با پول یارانم مواد غذایی بخرم یا وسیله مورد نیازمو هرماه بخاطره یه قرون دیوانه میشم ک چی باهاش ...

همچنین 🤣😭نمیدونم باهاش وسایل شوینده بخرم یا یه پیرن برا خودم بخرم یا یکی از آشناها بچش به دنیا آمده چش روشنی بدم بهش🤦‍♀️خدایا چرا منو داغون افریدی

خب اینطوری که خیلی سخته 😞 از اول هم اینجوری بود؟

بخدا اولشویادم نمیاد.

دوست بودیم شش ماه نه اینطوری سرد نبود.

عقدمون زیاد طپل کشید.بعدش مادرشو از دست داد.

الانم کلا خنثی .انگار هیچ حسی نداره.

من زندگی اینجوری نمیخوام