2777
2789
چرا عزیز؟

از روز پنج شنبه پام از مچ تا رون کامل تو گچ هست زانوم شکسته

عقد هستم 

من نمیدونستم پام شکسته از درد پام مادرم رسوندم بیمارستان و بعد عکس گرفتن مشخص شد شکسته زانوم از دو ناحیه

دکتر گفت راه نرو اصلا و برای سرویس بهداشتی هم از واکر کمک بگیر منم زنگ زدم همسرم که میای دنبالم که گفت نمیتونم کار دارم و...منم ناراحت شدم هیچی بهش نگفتم فقط گفتم باشه

از اون روز که نیومد حتی بهم سر بزنه به کنار،رفته مسافرت و اصلا براش اهمیت نداشتم و امروز بهش گفتم تو که بندر هستی برام چند تا چیز آرایشی بگیر از یه مارک خاص اخه اینجا گیرم نمیاد 

قبل رفتنش هم گفتم بیا ببینمت بعد برو اما گفت دیگه وقت نمیشه بازم دلم شکست اما بحث نکردم چون حوصله نداشتم باهاش بحث کنم

کلی خرید کرده اما دو قلم وسیله برا من نگرفته

این چند روزه حتی زنگ نمیزد حالمو بپرسه همش خودم زنگش میزدم

دیگه حالم بهم میخوره از خودم 

خونه نشین شدم حوصلمم سر میره هیچکسم نیست

الانم داره برمیگرده توی راهه

اما من انقدر ازش دلخورم حس میکنم دیگه اون حس عشق تو وجودم مُرده

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرکارم 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
دارم برا پسرم لالایی میگم بخابه خیلی نق زده بجونم امروز.شوهرم شیفت شب بود خابیده.خونه ام تمیزکاری می ...

ببخشید شب ک همسرت شب کاره نمیترسی خونه.همسرم قراره یه هفته شب کار باشه یه هفته روز کار اصلا نمیتونم تصور کنم شب نباشه

بخدا اولشویادم نمیاد. دوست بودیم شش ماه نه اینطوری سرد نبود. عقدمون زیاد طپل کشید.بعدش مادرشو از د ...

شاید افسردگی گرفته شاید از اعصابش باشه 

کاش بره دکتر 

تا با کفش‌های کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......

منم ظرفامو شستم لباسارم شستم انداختم طناب غذامم ک دیگه آمادس فقط جارو برقی مونده در حاله حاضر مثل جنازه افتادم رو مبل حال ندارم جارو بکشم کثیفم نیست ولی ب دلم نمیشینه🥴🥴🥴

از روز پنج شنبه پام از مچ تا رون کامل تو گچ هست زانوم شکسته عقد هستم  من نمیدونستم پ ...

انشاالله زود خوب بشی عزیزم والا درمورد شوهرتم‌نمیدونم چی بگم اصلا اخلاق این مردا رو نمی‌فهمم شوهر خودمم یه روز یه جوری یه رورم یه جور🤷‍♀️

ریمل چی استفاده میکنی ؟ چ مارکی 

اولا استخری الان خیلی وقته نخریدم نمیدونم خیلی گرون شدن

ما افسرده نیستیم،در جهانِ تهی از معنایِ امروز، ما فرسوده‌ایم! زیر بارِ روزمرگی‌ها...در جهانی که ما کار میکنیم که غذا بخوریم و هیچ معنایی درش نیست ؛ ما عملا هر روز داریم به بخشی مهم از وجودمون بی‌اعتنایی و توهین میکنیم. ما جسم‌هایِ چاقیم و روح‌های لاغر. روح‌هایی که مدت‌هاست تغذیه نشده، مدت‌هاست لذت‌ نبرده، کیف نکرده، حظ نکرده......   
منم ظرفامو شستم لباسارم شستم انداختم طناب غذامم ک دیگه آمادس فقط جارو برقی مونده در حاله حاضر مثل جن ...

مثل من کثیفم نباشه میگم کثیف ه نمیدونم چرا😂🤦‍♀️

انشاالله زود خوب بشی عزیزم والا درمورد شوهرتم‌نمیدونم چی بگم اصلا اخلاق این مردا رو نمی‌فهمم شوهر خو ...

فقط میدونم با رفتارش باعث شده به شدت  ازش دلسرد بشم 

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
انشاالله زود خوب بشی عزیزم والا درمورد شوهرتم‌نمیدونم چی بگم اصلا اخلاق این مردا رو نمی‌فهمم شوهر خو ...

ممنون عزیزم❤️