2777
2789
عنوان

شوهرم و دامادشون

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 26 پست
آخه اینجوری خواستگار دیگه گیر نمیاد دخترای فامیلون ۲۸ ایناس اصلا خواستگار ندارن میترسم دختر منم بش ...

میاد انشالله دختری که از شونزده سالگی خواستگار داشته باشه بازم واسش میاد از این بهتراشم میاد ،البته باز خودت میدونی ولی خب هنوز بچست از الان نمیتونه شوهرداری کنه پسر منم 15.5 سالشه خیلی کارای بچگونه میکنه هنوز هنوز انگار مغزش کامل نشده بعضی وقتا با خودم میگم فک کن این الان دختر بود و خواستگار داشت چجوری من اینو شوهرش میدادم هیچی نمیدونه که اصلا دستوپا چلفتیو اینام نیستا اطرافیان همه میگن ماشالله پسرت خیلی عاقله ولی خودم میبینم که هنوز کامل بزرگ نشده

میاد انشالله دختری که از شونزده سالگی خواستگار داشته باشه بازم واسش میاد از این بهتراشم میاد ،البته ...

نه که الان بدم ببره میگم به نامش یه شیرینی میکنن که بعدا عقد و عروسی کنیم تو ۲۰ سالگی مثلا

اره پسر منم ۱۴ سالش شد اینقد بچس همش برنامه کودک و اسباب بازی دستشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر پول ناراحتی؟  خوب خوشش نمیاد دامادشون حرمتش رو زیرپا بزاره  بدش میاد پیشش با خواهر ...

واقعا این حرفا دیگه مال این دوره زمونه نیست. اینا چندین سال باهم دوست بودن حالا که به هم رسیدن هم نتونن شب پیش هم بخوابن دیگه چه معنی داره عقد کردن پس؟ حرمت که به این چیزا نیست

نه که الان بدم ببره میگم به نامش یه شیرینی میکنن که بعدا عقد و عروسی کنیم تو ۲۰ سالگی مثلا اره پسر ...

بنظر من این کارو نکن

کسی که الان شیرینی بخوره بعدا دخترتو بخواد بیاد بگیره خب بگو همون موقع بیاد

از الان اسم میذارن رو هم تا چند سال بعد نظر هرکدومشون ممکنه تغییر کنه، عوض بشه، بزرگ بشن. موقعیتای بهتر برای هرکدوم پیش بیاد. یه راه دیگه برا زندگیشون بخوان انتخاب کنن

اونوقت حرف در و همسایع و فامیل میمونه فقط.

بنظر من این کارو نکن کسی که الان شیرینی بخوره بعدا دخترتو بخواد بیاد بگیره خب بگو همون موقع بیاد ا ...

اره عزیزم راس میگی

دخترمم میگه من اصلا دوس ندارم ازدواج کنم معلممون گفته وقت ازدواج ۲۳ سالگیه

همینجوریشم بچس هنوز خوشش نمیاد

مرسی عزیزم

اره عزیزم راس میگی دخترمم میگه من اصلا دوس ندارم ازدواج کنم معلممون گفته وقت ازدواج ۲۳ سالگیه همین ...

البته بازم میگم صریحا رد نکنشون

بگو این دوره‌زمونه بچه ها خودشون تصمیم میگیرن ایشالا بزرگ بشن عقلشون که رشد کرد اگر همو خواستن تشریف بیارین. الان زوده که بخوان با این چیزا ذهنشون رو مشغول کنن. فعلا باید اخلاقیات و شخصیتشون رو رشد بدن و اماده زندگی متاهلی بشن