2777
2789

واقعا عملیا خوشگلن ولی به دل نمیشینن

نظرتون؟

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دختر هست میاد هیعت...اقا  من همش رو این زومم...از بس بی نقص و خوشگله...عکس ازش ندارم که...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
یه دختر هست میاد هیعت...اقا  من همش رو این زومم...از بس بی نقص و خوشگله...عکس ازش ندارم که...

کلا تو گوشی یا اینترنت عکسی دیدید که به دلتون بشینه و طبیعی باشه چهرش

آدم باید شانسش قشنگ باشه چهره چه بکار میاد

خب شانسش خوب باشه زندگیش اوکی باشه اعتماد ب نفس نباشه هم چ فایده

من همه‌ی آدمها رو زیبا میبینم طبیعی‌ها رو زیباتر. کلا یاد گرفتم تو نازیباترین صورت‌ها هم یه زیبایی پیدا می‌کنم. به قول آندره ژید  بکوش زیبایی (عظمت) در نگاه تو باشد نه در آن‌چه که بدان می‌نگری... 

من چطورم؟! 

هزارماشالله خیلی زیبایی عزیزم😍😍

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
خب شانسش خوب باشه زندگیش اوکی باشه اعتماد ب نفس نباشه هم چ فایده

بعضيا مثل دوست من طلا به خودش آویزون کردن رو اعتماد بنفس میدونه‌ ... بعضيا پول تو جیبی داشتن بهشون اعتماد به نفس میده بعضيا قیافه خوب داشتن... وقتی آدم خوش شانس باشه دقیقا همون چیزی ک بهش اعتماد بنفس میده رو داره و شنگوله