2777
2789

من حدود سه ماه هست عروسی کردیم خونه پدرشوهرم هستیم واقعا خیلی اذیتم حالا نه که اونا بدباشنا ولی خب مستقل شدن یه چیز دیگست رومم نمیشه از حالا به شوهرم بگم بریم یه جا دیگه خونه بگیره و فلان از طرفی شرایط خونه ساختنم نداره تو این سه ماه سه چهار کیلو وزن کم کردم 

ای کاش از اول خونه برام ملاک بود نمیدونم چرا اوایل چیزی حالیم نبود البته شوهرم خیلی مرد خوبیه از همه نظر فقط خونه نداره این بددددههههه

شما اون موقه ها یا حالا چطور میگذرونین خونه پدرشوهر خوردوخوراک مشترکه؟یا از وسیله های خودتون استفاده میکردین

خدایا شکرت ۲۲/۷/۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد😍🥰هیچ چیز به شیرینی پاهای تو نیست کوچولوی من بی صبرانه منتظر دنیا اومدنتیم منو بابایی🤗❤ خدایا خودت مراقب تودلیم باش🤲❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد عروسی یکسال مستاجر بودم بعد ۱ سال ا منم خونه مادر شوهرم ک خونا خریدم 

سعی کن زیاد حساس نباشی 

با نادر شوهرت تقسیم کار کنید اونا رو ب چشم پدر و مادرت ببین کمتر اذیت میشی الهی خونه دار بشی

تو یه ساختمون هستین یا یه خونه؟

یه خونه ما تو اتاقیم فقط برای خواب و استراحت 

خدایا شکرت ۲۲/۷/۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد😍🥰هیچ چیز به شیرینی پاهای تو نیست کوچولوی من بی صبرانه منتظر دنیا اومدنتیم منو بابایی🤗❤ خدایا خودت مراقب تودلیم باش🤲❤

عزیزم سعی کن سازگار ی داشته باشی با این شرایط همه چیز به خودت بستگی داره اوجا بمونید تا چند وقت چون العان مستاحری هم خیلی سخته میتونید پس انداز کنید واسه خریدن یه خونه نقلی بعد انشااله کم کم بزرگش میکنید

تو یه ساختمون با خانواده شوهر هستیم ولی زندگی مستقل دارم خداروشکر رابطم باهاشون خوبه

ماهم رابطه مون باهم خوبه خیلی خانواده ی خوبی هستن اما میگم ای کاش خونه جدا داشتیم دلم مستقل شدن میخواد

من پنج ماه اول زندگی مشترکم رو با مادرشوهرم زندگی کردم با اینکه رفتارشون با من خوب بود ولی اون پنج ماه تاثیر خیلی بدی رو زندگی من گذاشت چون من و همسرم رومون نمیشد به هم ابراز محبت کنیم یا نمی تونستم لباس‌های خاصی رو بپوشم یا روم نمیشد آرایش کنم همه‌ی این اخلاقا باهامون موند بعدش که مستقل شدیم و کلا ازون استان رفتیم بازم تو خلوت خودمون همون مدلی بودیم یعنی دیگه سبک زندگیم اینجور شد که لباس باز نمی پوشم آرایش نمیکنم و از کلمات محبت آمیز استفاده نمیکنم همیشه انگار کسی پیشمونه شاید الان بگین خوب کاری نداره خودتو عوض کن اما ازدواج اینجوره که از اول هر جور رفتار کردی بعدش دیگه به سختی میشه تغییرش داد چند هفته‌ی اول خیلی مهمه حتی توقعات همسرت بعدها بر مبنای همون چند هفته شکل میگیره خشت اول چون نهد معمار کج، تا ثریا میرود دیوار کج.

یه خونه ما تو اتاقیم فقط برای خواب و استراحت 

چرا روت نمیشه به شوهرت بگی؟حتما که نباید خونه بسازه یا بخره.همین که رهن یا اجاره هم کنه خوبه.اگه شرایطشو داری توام برو سرکار تا زودتر مستقل شین.به شوهرتم بگو خونه جدا میخوای و راحت نیستی.الان کمتر کسی این وضعیت و قبول میکنه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
عزیزم سعی کن سازگار ی داشته باشی با این شرایط همه چیز به خودت بستگی داره اوجا بمونید تا چند وقت چون ...

اره مامانمم از اول همینو میگفت اینجا خرجی نداریم واقعیتش 

منم فعلا شرايط شما رو دارم 

تو دو واحد جداگانه هستيم ولى خونه ما گاز نداره بايد با اونا غذا بخوريم 

خيلى هم خوب هستن ولى يك روز در ميون سر ى چى گريه ميكنم سنم هم كم نيست ولى سخته خيلى سخته

چرا روت نمیشه به شوهرت بگی؟حتما که نباید خونه بسازه یا بخره.همین که رهن یا اجاره هم کنه خوبه.اگه شرا ...

زوده برا جدا شدن میگم یا از اول باید مستقل میشدم یا اینکه حالا باید بذاریم یه مدت بگذره ..متاسفانه شرایط کار کردنو ندارم همش تو خونم