2777
2789

من و همسرم واقعا مردد هستیم همسرم میکه کلا بیخیال بچه شو خودمم از یه طرف عاشق بچم از یه طرفم استرس خراب شدن شکمم و ترس از مسئولیتشو دارم میتونین یا راهنمایی هاتون کمک کنید🙈

بچه که بد نیست فردا پس فردا که پیر بشی اونوقت میفهمی بچه چقدر برات خوبه به دردت میخوره البته اگه خوب بار بیاد ولی به نظر من اگه خواستی بچه دار بشی فاصله شون بزار زیاد باشه حداقل بین ۶ تا ۷ سال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان بچن خوبو بدشون ملوم نمیشه بزار بزرگ شن بد ملوم میشه

کاربری سوممه ناجوانمردانه تعلیق شدم 🔪اسم کاربریای قبل:لواشک_ترشک ۹۸ با من در نیفت!!!!🤬 البته بیفتی هم چیز خاصی نمیشع😐😂(نی نی یار،جان عزیزت دست از این سر کچل من بردار)😑اخلاق بضی از نینی سایتیا :(تاپیک ها:وای جورابم پاره بود پیش همه ابروم رف چیکااار کنممم.. دومین تاپیک: اعتماد بنفسم کمه...سومیم تاپیک: احساس میکنم حالم بده....چهارمین تاپیک:از ترس زلزله خوابم نمیبره... پنجمین تاپیک:از دست شوهرم خسته شدم... ششمین تایپک:مادرشوهرم ایشالله بمیره راحت شم..و نظر های بعضیا(اوا عزیزم عکستو بزار ببینم واقعا ب صورتت میاد جورابت پاره شه) یا(میشه عکستو ببینم بدون عکس نظر نمیدم)یا(وا چرا حالا ی عکس بزار شاید بخاطر صورتته)یا(عکستو بزار ی‌ لحظه بعدش پاک کن ببینم ب صورتتم این ترست تاثیری گذاشته خلاصه هیچی دیگ خسته شدم از تایپ بقیشم خودتون میدونین   کاربری دست دو نفره

کاش فقط ترس از خراب شدن شکم رو داشتی..بچه اعصاب فولادی میخواد..مسئولیتش سنگینه هر چی بزرگتر میشه دغدغه و فکرو خیال و دردسراشم بزرگتر میشن.من یکی دارم شوهرم اصرار ب دومی داره

منم بچه نمی‌خواستم فداتشم. ولی بعد بچه دار شدنم هزار بار خدا رو شکر میکنم در روز ک بچه دارم نگران اندامت و ایناهم نباش من ک اندامم ازقبل هم تونستم عالی ترش کنم 

سلام بابا خوبی؟(: بابا دردت ب جونم قربون اون چشمات برم ک از خنده کنارش چین افتاده بود حالت خوبه؟بابا دلم برات خیلی تنگ شده میگن خاک سرده فراموش میشه…ولی خیلی سال شده ک هنوز گرمی دستت رو سرم هست…بابایی خیلی دلم برات تنگه انقد تنگه که نمیدونم خیلی و چجوری بگم که بفهمی خیلی دقیقا یعنی چقد…بابا پرنسس کوچولوت مامان شد ولی تو نبودی دست بکشی رو سر پسرش …بابا پرنسس کوچولوت داغ دیده داغ عزیز دیده میدونی داغ عزیز یعنی چی؟نه نمیدونی …تو ک خودت و از دست ندادی…وقتی پسرم ب بردیا گفت بابا برای اولین بار قلبم تیکه تیکه شد…(: چرا من بابا ندارم؟باباااا من به بچم حسودیم شد چون بابا داشت…بابا عروسک مو طلاییت داره پیر میشه موهاش دارن سفید میشن از دوریت ، بچه ک بودم اشتباه ک میکردم باهام قهر میکردی تا نمیومدم بگم ببخشید و بوست میکردم همچنان قهر میموندی و بهم نمیگفتیوروجک(: بابا چه اشتباهی کردم ک این همه ساله قهری؟بابا ببخشید ت رو خدا ببخشید میشه آشتی کنیم؟؟؟بابا یادته همیشه میگفتی آخرین باره میبخشمت ؟ ولی هربار با هر اشتباهم بازم میبخشیدیم و زیر حرفت میزدی؟بابا بعد تو هرکی این جمله رو بهم گفت دیگ واقعا منو نبخشید(: اخ بابا جای خالیت نه تنها کمرنگ نشد بلکه جونم و گرفت (: انتظار برای دیدن دوبارت توان زندگی کردن و از من گرفته…بابا جون پگاهت بیا بغلم کن(:

من خیلی بچه دوس دارم.اما بخاطر اخلاق و شخصیت شوهرم نمیتونم حتی به بچه فکرم کنم

میترسم مثل این اقا بشه اونقت بزرگ شه نفرین همسرش پشتم بآشه

من کم بدبختی میکشم باهاش.نمیخوام یکیم بزام مثل این 

💜و عشق اگر با حضورهمین روزمرگی هاعشق بماند !عشق است…💜

مگه میشه زن باشی و عشق مادر شدن نداشته باشی 

شکمت خراب بشه پوستت خراب بشه از شب بیداری زیر چشمت گود بیفته اصلن هر چی 

می ارزه فقط به یک بار مامان صدا زدنش 

کجااایییی....