2777
2789

من و همسرم واقعا مردد هستیم همسرم میکه کلا بیخیال بچه شو خودمم از یه طرف عاشق بچم از یه طرفم استرس خراب شدن شکمم و ترس از مسئولیتشو دارم میتونین یا راهنمایی هاتون کمک کنید🙈

شیرینه ولی خیلی سخت و پر مسئولیت

باید از خیلی چیزا بزنی

ببین اعصابشو داری ببین میتونی از خیلی چیزا بزنی ببین میتونی از پس مسئولیتش بر بیای بعد بیار

بچه فقط خنده و شیرین بازیا و اینا نیست

با ابله بحث نمیکنم

بچه اگه سالم باشه خیلی خوبه😢

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه به عقب برگردم با همه شیرینی و لذت و علاقه ام به بچه دار شدن بچه نمیارم به خاطر خودش و اینده اش 

و واقعا زندگی ادم تغییر میکنه و مسولیت وحشتناک استرس اینده اش و هزار تا چیز دیگه

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

همسرت درست میگه ، بچه داری آنقدر سخت و پرمسعولیته که حتی فکرش هم نمیکنی ، 

الان همه کاربران میان بهت میگن بچه خیلی شیرینه حتما بچه دار شو . ولی گول اینا رو نخور اینا زندگی و فقط توی بچه دار شدن میبینن

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

من خودم ۸ ساله ازدواج کردم ‌‌به خواست خودمون بچه نداشتیم تا به الان ولی همیشه تحت نظر دکتر بودم که خدای نکرده مشکل نباشه که اگر تصمیم به بچه داشته باشیم خیلی زمان صرف حل مشکلات نکنیم.

چند ماهی بشدت احساساتم درگیر حس مادر شدن شده و دوست دارم با تمام وجود مادر شم از لحاظ منطقی هم خدا رو شکر شرایطش هست

با همسرم صحبت کردم دیدم ایشون که واقعا دوست داره پدر شه

حالا اینا رو گفتم که بگم نیاز بچه داشتن با تمام سختی و مشقتش درون ذات آدم هست، به نظرم اگر شرایطش براتون محیاس با همسرت صحبت کن و خیلی نزار این پروسه عقب بیوفته ببین من‌فوبیا عجیب و ترسناک داشتم نسبت به بچه تاپیک هامو بخونی متوجه میشی ولی خوب با کمک روانشناس و روانکاو به مشکلم غلبه کردم و الان دوست دارم مادر شم ، مادر و پدر شدن تو ذات و سرشت آدم‌ها ست.