2777
2789
عنوان

هفته دیگه بله برون برادرشوهرمه لباس چی بپوشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 24107 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضحی جون سلام. این لباسها رو تو پاساژ آسمان ونک دارن؟ می شه بپرسم کدوم مغازه؟ آخه اونجا مغازه زیاد هست ولی حدس می زنم اون مغازه ای رو می گین که طبقه بالا تقریبا اواسط پاساژ دست راست (نسبت به در ورودی پاساژ)هستش و دو تا ویترین دو طرف ورودیش داره.
دیگه اینکه منظورتون پاساژ کویتیهای رضا تو 15 خرداد هست؟
ممنون
آره حنا جون اون مغازه بیشتر از همه داره
آره گلم پاساژ کویتی های رضا 15خرداد
یه مغازه ی کوچیکه ولی کاراش زیاده و جدید تر از آسمان ونک
تو راهروی اصلی نیست
فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ
منم هفته بعد عقد برادر شوهرمه تو محضره اما بعدش که میان خونه نمی دونم مختلط هست یا نه؟ موندم چی بپوشم ...لباس پوشیده هم ندارم ...باید برم یه چیزی بخرم...واسه من که تو محضر عق دکردیم بعد رفتم خونشون ..نه بزن برقصی داشتن نه چیزی ...این یکی رو نمی دونم ...واسه همین می خوام اماده باشم واسه هر مراسمی
نمی دانم چرا حضرت دوست , لطف ویژه ای دارد به من !
توی راهروی اصلی پاساژ رضا نیست
درضمن فکر نکن یه مغازه ی خیلی بزرگه ها خیلی کوچیکه ولی از سرو کولش همین کارای کنزل کاور شده آویزونه
اگه ایندفعه رفتم آدرس دقیقشو میذارم برات
فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ