2777
2789
عنوان

پسرم از مدرسه متنفره

1681 بازدید | 17 پست

سلام به دوستان نی نی سایت

من تازه عضو نی نی سایت شدم

من یه پسر ۱۰ ساله دارم کلاس پنجم هست

بسیار تیزهوش تا همین الان بهترین نمرات و تو در س گرفته

اما از مدرسه متنفره از درس خوندن متنفره

این ترم برای اولین بار تو این سالها ( با اینکه معلم خصوصی داره و تو کلاس های تقویتی شرکت میکنه ) ریاضی رو شده قابل قبول

اگر اون سؤال ها رو تو خونه بهش بدن عالی میشه تو مدرسه نمیتونه جواب بده

تشویق و این جور مسائل اصلا تاثیر نداره براش

درمونده شدم چکار کنم به درس و مدرسه علاقه مند بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل نقی معمولی یکی رو بیار خونه بگو درس نخونی عاقبتت اینطور میشه.پسر منم کلاس اوله اوایل با گریه میرفت ی روز اومد گفت یعنی نرم مدرسه بهم زن نمیدن ؟گفتم نه .گفت باشه میرم

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

یاترسیده یا یه چیزی شده که زده شده ازمدرسه

منم زمانی که میرفتم مدرسه معلم گفته بود این بخواد ازهمه بهترمیشه درسش ولی نمیخواد

واقعاهم همینجوربود زدم کرده بود معلم متنفرشدبودم

خدایاخودت هوامون وداشته باش

پسر منم به زور من شده شاگرد اول کلاس، باهوشه، خوب یا میگیره ولی اهل درس خوندن نیست! هر روز برنامه داریم یعنی معلمش بدونه این به اصرار من درس میخونه شاخ در میاره، وقتی میخواهیم درس رو شروع کنیم اول میگه به نام خدا بعد جمله ی روتین رو که من مادرم را دوست ندارم و بعد شروع درس