2777
2789
پنیر پیتزا خیلی مضره  اصلا تو غذا نمیریزم تازه من روغن هم ماهی نیم لیتر هم استفاده نمیکنم پیت ...

میشه دستور مواد غذاییتون بگیم .مت خیلی دوست دارم روغن کم استفاده کنم ولی نمیشه اصلا.شما کوکو و شامی رو چجور سرخ میکنین؟

خآنم گل ممنون که توضیح دادین برم ببینم موفق میشم یا نه

😍😘😘😘

زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین  طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت  تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه دستور مواد غذاییتون بگیم .مت خیلی دوست دارم روغن کم استفاده کنم ولی نمیشه اصلا.شما کوکو و شامی ...

خورشت ها رو بدون حتی قطره‌ای روغن با ادویه تو قابلمه یا زودپز میپزم اگه سختته فقط یه قاشق روغن برای تفت گوشت و پیاز استفاده کن

برنج رو کته ای بدون روغن بدون آبکش می‌پزیم بازم میتونی یک قاشق روغن آخرش اضافه کنی که بره ته دیگ ولی من همونم نمیریزم

دمپخت ها هم با یک قاشق روغن برای تفت گوشت و پیاز ولی امروز  همونم نریختم

املت گوجه با نصف قاشق روغن و گوجه ها می‌زارم آبش جمع شد تخم مرغ میریزم

کوکو و کباب با اسپری روغن سرخ میکنم

الویه با ماست و یک قاشق مایونز درست میکنم

مرغ با آب کم و ادویه و پیاز زیرشو میدم پایین میپزم دیگه سوپها هم که اصلا روغن نمی‌خواد همه رو میریزم تو قابلمه زیرش پایین تا دوساعت

خوراک لوبیا هم لوبیا رو که پختم از تن ماهی در نمک استفاده میکنم

آبگوشت هم همرو بدون روغن تو زودپز میریزم

میشه دستور مواد غذاییتون بگیم .مت خیلی دوست دارم روغن کم استفاده کنم ولی نمیشه اصلا.شما کوکو و شامی ...

کشک بادمجون هم بادمجون کبابی یا آب پز رو به میکنم با یک قاشق روغن پیاز تفت میدم و بقیش رو میریزم خیلی راحته واقعا وقتی بخوای میتونی

ساندویچ هم خودم تو خونه با شامی یا فلافل درست میکنم

خورشت ها رو بدون حتی قطره‌ای روغن با ادویه تو قابلمه یا زودپز میپزم اگه سختته فقط یه قاشق روغن برای ...

الویه با ماست خیلی بد مزه س ....ولی من همیشه تو سس سالاد فصل ماست میزنم اون خوب میشه 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
الویه با ماست خیلی بد مزه س ....ولی من همیشه تو سس سالاد فصل ماست میزنم اون خوب میشه 

الویه رو من بیشتر آب مرغ رو با یه قاشق ماست و یه قاشق مایونز درست میکنم دیگه عادت کردم از قدیم گفتن هرکی طاووس بخواد جور هندوستان کشد واقعا تغذیه سالم داشتن با این همه تنوع غذایی خیلی سخته

فدات گلم  در ضمن ما شکلات صبحانه خامه کره مربا اصلا نمی‌خوریم صبخانه اکثرا تخم مرغ پنیر گردو ا ...

چه خوبه آدم بتونه رعایت کنه این چیزها رو ،برا ما بچه هامون گوش نمیدن البته پفک و چیپس و اینجور چیزها رو اجازه نمیدم ولی خوب عاشق سرشیر و خامه و کره و مربان

با شیر محلی . شیرو میزاری گرم شه در حدی ب جوش نیاد فقط دستتو ک میزنی توش داغ باشه یکم بعد سرکه سفید ...

دستت درد نکنه درست کردم ، به نظرم خیلی خوب شد،حالا تا فردا خود پیتزا رو درست میکنم ببینم چی میشه

دستت درد نکنه درست کردم ، به نظرم خیلی خوب شد،حالا تا فردا خود پیتزا رو درست میکنم ببینم چی میشه

یکمشو ماهیتابه رو داغ کن  بدون روغن بزار توش  زیر شعله رو کم کن همبزن ک آب بشه  کشش معلوم‌میشه 

زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین  طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت  تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .