2777
2789
عنوان

خانمای محجبه کمک

307 بازدید | 24 پست

سلام من ی مشکل دارم اونم اینکه اصلا از جنس چادر مشکی سر در نمیارم هر بار میگیرم سر میخورن و خیلی سنگین هستن طوری که روسریمو هم میکشه عقب موهام معلوم میشه ترحیج میدم مانتو بپوشم میخواستم بدونم چه جنس چادری سبکه و مرغوبه نمیخوام لیز بخوره از سرم 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

مات بگیر براق نگیر هرجنسی گرفتی

روسریتم نخی باشه با گیره سفت کن

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسه تای قبلی همشون سنگین بودن طلفا اگه جنس میشناسید کمکم کنید دلم ضعف میره برا چادر سر کردن

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

ببین کش مگه نمیدازی ؟ من جنسای براق نگیر دست میزنی لطیفو نرم باشه

کش میندازم ولی بازم لیز میخوره کن کن فقد میشناسم که نمیگیرمو

من محجبه نیستم ولی ی چادر مشکی دارن جنسش خیلی خوبه فقط ی بار گذاشتم رفتم مشهد همینو بس.

ولی متاسفانه نمیدونم جنسش چیه ، اصلا هم‌لیز نیست و سُر نمیخوره

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟

اگه چادروکش بزنی سر نمیخوره 

باور میکنی از کش ۳ سانتی هم استفاده کردم لیز میخوره گاهی میبینم بعصیا شیک چادر سر میکنن گریم میگیره چرا من نمیتونم

عبا هم خوبه عزیزم 

قدم بلنده عبا خیلی درشتم میکنه