2777
2789
عنوان

دوستان وضعیت جاده های شمال چجوریه؟میشه رفت ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 92 پست

من دیروز رفتم شمال خیلی برف بود

میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم

شنیدم جاده هراز و چالوس وضعیتش خطرناک و بارون و برفی

یک عدد ملی گرا :) خدا گر ببندد ز حکمت دری، ز رحمت گشاید در دیگری☝🏻من اینجام تا حالت رو خوب کنم و بهت انرژی مثبت بدم🤗 معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا هوا  دو نفره است دیگه 😍❤️❤️ سر باشه همو بغل کنن گرم بشن 🤩 حالا بزنه استارتر مجرد باش ...

خخخخخخ نه بابا متاهلم ی دختر کوچولو دارم 😁😁😁واسه هوای دو نفره میخوام برم اتفاقا🤣🤣🤣

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

خاطرات شمال محاله یادم بره💃😂 ان شاء الله ب سلامتی بری برگردی

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
هشدار داده بودن این چن روزه به شمال مسافرت نکنین احتمال بهمن خیلی زیاده

یا خداااا حالا من میخوام برم شمال باور کن قیامت میشه😅😅😅

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
من اصفهااانم کولم امادس جلو در وایسادم بیاااا

باشه باشه همونجا بشین 😁😁😁

خاطرات شمال محاله یادم بره💃😂 ان شاء الله ب سلامتی بری برگردی

والله اینجوری که بوش میاد نمیرم احتمال بهمن و قیامتو😫😫🥴🥴

خخخخخخ نه بابا متاهلم ی دختر کوچولو دارم 😁😁😁واسه هوای دو نفره میخوام برم اتفاقا🤣🤣🤣

البته که مال شما سه نفره اس 

بعد تشریف آوردن اون کوچولو دیگه دونفره ای وجود ندارع 

اما برای اینکه اداش رو در بیارید دخترت رو بذار کنارت بخوابه نذاری وسط ها 🤣🤣🤣

من هفته پیش عروسی دعوت بودم در کمال سنگدلی یه عکس با آتلیه اونجا انداختم بدون دخترم همه می‌گفتن‌ وای سه نفره بنداز گفتم چهار ساله همه عکسا سه نفره اس دیگه 

بعلاوه اینکه یه تکی هم از دخترم انداختم 🤣🤣🤣

من دیروز رفتم شمال خیلی برف بود

یعنی غیر قابل رفتن؟

البته که مال شما سه نفره اس  بعد تشریف آوردن اون کوچولو دیگه دونفره ای وجود ندارع  اما ب ...

خدا حفظش کنه 😁😁آره واقعا آدم دلش دو نفره میخواد😁😁😁دخترم از خواب بیدار شه ببینه شوهرم بغلم کرده گریه میکنه میگه بابا تو فقط عاشق مامانییییی🥺🥺🥺بدین صورت من شوت میشم اونور خودش میره بغل باباش🥴😑😁