2777
2789
عنوان

بچه ها به چشم زخم اعتقاد دارین؟ 😔

445 بازدید | 16 پست

زندگی خوبی داشتیم و شایدم داریم

من از مهر مرخصی زایمانم شروع شده

قبلا که شاغل بودم زیاد فرصت نمیکردیم کسی بیاد خونمون و یا وقتمون رو برای خودمون میذاشتیم و بقیه سر در نمی آوردن از زندگیمون

اما بعد مرخصی زایمانم یه جورایی بقیه متوجه ی زندگیم که آرومه شدن و هی میگفتن خوش به حالت چه شوهر خوبی داری و بعد زایمان برات طلای سنگین گرفت و این چیزا 

مدتیه زندگیم زیر و رو شده

منم اشتباه کردم گاهی خوشیامونو با عکس استوری میکردم و بقیه دیدن

ما بسختی  زندگیمونو شروع کردیم و از صفر واقعی استارت زدیم

حالا مدتیه اکثرا بحث و دعوا داریم و الکی هی گیر میدم تا دعوا بشه و احساس میکنم اونم سرد شده

دیشب گیر دادم سرت همش تو گوشیه و انگار تو خونه لال هستی و محبت پولی بدردم نمیخوره و من محبت کلامی نیاز دارم‌

بهش حرفهای زشتی زدم و اونم صبح بهم چرت و پرت گفت و رفت سرکار

آوا هستمه ... ته کچیک   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صد درصد اعتقاد دارم 

ومتاسفانه منم از هفته گذشته تا حالا همش اتفاقات بد برامون افتاده 

همسرم تصادف کرد خدا بهش رحم کرده سه بار تا حالا عملش کردن تازه الان پشت در اتاق عملم 

بچم مریض شده.  

خودم زدم زمین. دستام داره منفجر میشه 

تو گچ 

و.....

بترکه چشم حسود 

من همیشه وقتی بیخودی دعوا میکنیم میفهمم یکی چشممون زده و متاسفانه خیلی زندگیم تو چشمه حرز امام جواد ...

دعواهای ما هم خیلی الکیه

من بشدت احساسی و کلامی ام

اما اون لاله انگار

اما به بچه هامون بی نهایت توجه کلامی میکنه

آوا هستمه ... ته کچیک   
صد درصد اعتقاد دارم  ومتاسفانه منم از هفته گذشته تا حالا همش اتفاقات بد برامون افتاده  ه ...

عزیز دلم

از ته دلم دعا کردم زودتر همه چیتون برگرده به روال قبل و قشنگتر از قبل زندگی کنید ♥️

آوا هستمه ... ته کچیک   
دعواهای ما هم خیلی الکیه من بشدت احساسی و کلامی ام اما اون لاله انگار اما به بچه هامون بی نهایت ت ...

قبلا هم توجه کلامی نداشته؟بنظرم با کلمات بهتری میتونستین درخواست کنین

شکوفه بزن سبز شو
قبلا هم توجه کلامی نداشته؟بنظرم با کلمات بهتری میتونستین درخواست کنین

قبل بچه دار شدنمون ابراز میکرد

اما الان فقط عملی

مثلا مناسبتها یادشه و سورپرایز میکنه

من بعد زایمان بی حوصله و عصبی شدم

همشم بخاطر اینه که هیچ محبت کلامی نمیشنوم

آوا هستمه ... ته کچیک   
عزیز دلم از ته دلم دعا کردم زودتر همه چیتون برگرده به روال قبل و قشنگتر از قبل زندگی کنید ♥️

انشاالله 

ممنونم مهربانم 

همچنین برای شما 

بهترینها رو برات ارزو دارم 

یکی از ائمه میگه چون الان ذهنم کار نمیکنه 

دقیق اسمش یادم نیست 

میگه تموم کسانی که فوت کردن ...نصفشون تنها دلیل فوتشون چشم زخم بوده 

ومتاسفانه من بار ها بارها چشم بد رو دیدم والان هم درگیرش شدیم 

انشاالله  ممنونم مهربانم  همچنین برای شما  بهترینها رو برات ارزو دارم  یکی ا ...

چشم بد ازتون دور باشه

فکر کنم حدیثی از حضرت محمد باشه

آوا هستمه ... ته کچیک   
قبل بچه دار شدنمون ابراز میکرد اما الان فقط عملی مثلا مناسبتها یادشه و سورپرایز میکنه من بعد زایم ...

شاید بخاطر بچه ها مثلا میخاد مراعات کنه باهاش صحبت کنین و بگین ک بچه ها احتیاج دارن محبت بین پدرو مادرشون ببینن و این با کلام امکان پذیره میفهمم شرایط سختی دارین ولی سعی کنین ی فضا باز کنین ک تنها باشین و بیشتر بهشون بگین ک خاسته هاتون چیه حدس می‌زنم همسرتون آدم مأخوذ ب حیایی هستن شاید تو جمع کنار بچه ها راحت نباشن ب ابرازخودتونم تغذیه خوبی داشته باشین کمی پیاده روی کنین ک خدایی ناکرده ب افسردگی بعد از زایمان نرسید 

شکوفه بزن سبز شو
شاید بخاطر بچه ها مثلا میخاد مراعات کنه باهاش صحبت کنین و بگین ک بچه ها احتیاج دارن محبت بین پدرو ما ...

ممنون از اینکه راهنمایی کردی گلم

من توی اجتماع کار کردم و‌مسئول یه قسمت بودم و همش ازم تمجید میشد و یه جورایی محبت میدیدم

الان همه حذف شده و همسرم اینطوری

شما دقیقا درست میگین

همسرم زیاد تقصیری نداره و شرایط من عوض شده

اونموقع که سرکار بودم این سکوتش و کم حرفیش اذیتم نمیکرد چون همصحبت زیاد داشتم

اما الان هم سکوت هست و هم یه مقدار کم محلیش

آوا هستمه ... ته کچیک   
ممنون از اینکه راهنمایی کردی گلم من توی اجتماع کار کردم و‌مسئول یه قسمت بودم و همش ازم تمجید میشد و ...

ان شا الله ک حالتون بهتر بشه پس شاید بهتره دوباره با بقیه ارتباط بگیرین ک کمتر اذیت بشین 💗

شکوفه بزن سبز شو