2777
2789

سلام دوستان من یک ام وی ام داشتم فروختم همسرم ماشینشا زد به نامم و خودش ثبت نام کرد  برا ماشین جدید، بعد مادر من فوت کردند  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو گیر دار مراسمای مادرم همسرم به بهانه های مختلف قهر میکرد و نمیومد یه بار بحثم شد که اینقدر بی احترامی از پدرت

دیدی چرا برات مهم نبود حالا هی توقع احترام از پدر من داری و ... و دعوامون شد اونم زنگ زد به پدرش و به دروغ گفت ماشین میخوام بخرم پول کم دارم بگو ماشینشا بفروشه   

این الف به اخر کلمات اضافه میکنی لحجه منطقه خاصی هس؟

بله ما مشهدیا میگیم خانتا ،مامانتا،خواهرتا،اسمتا،و.....

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

تو گیر دار مراسمای مادرم همسرم به بهانه های مختلف قهر میکرد و نمیومد یه بار بحثم شد که اینقدر بی احت ...

سفت و سخت نفروش 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
بله ما مشهدیا میگیم خانتا ،مامانتا،خواهرتا،اسمتا،و.....

انگار اخرش خواستی فحش بدی😂 خواهرتو مادرتو ...🤣

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

فکر کنید ما درگیر مراسمای مادرم بودیم پدر شوهر عوضیم زنگ میزد ماشینا بفروش به بابام زنگ میزد و ... منم گفتم میفروشم به شرطی که دیگه پسرتون تعهد بده کارمند زن استخدام نکنه و نخواد منا از اینجا ببره ، اخه ما اصفهانیم میگه بریم کرج پیش پدرم اینا زندگی کنیم