یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حتما بهش بگو که حق اسم بچه با خودش باشه که فردا پدر شوهر مادر شوهر تو اسم بچش دخالت نکنه😒
میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲 🌸شهید یوسف قربانی🌸 اگه فرستادید بهم بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
تازه اگه قبول کنن... 😑 قبول نمیکنن نامردا که... کیه همه رو یه جا بده
میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲 🌸شهید یوسف قربانی🌸 اگه فرستادید بهم بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓