2777
2789
عنوان

آزمایشگاه شهرستان برم؟؟

114 بازدید | 9 پست

من ی آزمایش تخصصی دارم موندم برم مرکز استانم یا همین شهرخودم،هردو هم انجام میدن ولی نمیدونم چیکارکنم

تعداد رای : 4
نظرسنجی
مرکز استان
2
50%
شهرستان
2
50%
انتظارازعشق قویتره.درانتظارفرزند.درتیر۱۴۰۲انتظارم ب پایان رسید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در مورد مسایل پزشکی همیشه سعی میکنم بهترین و با تجربه تدین جاها برم! ولی  به نظرم نتیجه آزمایش یا سونو ،... مال کوچکترین شهر با شرهای بزرگ هیچ فرقی نمیکنه، همون دستگاه و همون پزشکی که اکثرا تو تهران یا شهرهای بزرگ دیگه درس خوندن هست!   من خودم یا اطرافیانم چندین بار شده از یا سونو ،... تو شهر خودمون انجام دادیم و بعد همون رو تو جای معروف تهران انجام دادیم نتیجه یکی بوده

پس برو مرکز استان .‌

حالم بده،پریودم باید فردا روزسوم پریود برم با ۱۲ساعت ناشتایی

من در مورد مسایل پزشکی همیشه سعی میکنم بهترین و با تجربه تدین جاها برم! ولی  به نظرم نتیج ...

منم می‌دونم زیاد فرق نداره،ولی برای مرکز باروری میخام ببرم میترسم باز ایراد بگیرن منم پریودمو حال خوشی ندارم تاپیک قبلیم هست خیلی صبح درد داشتم،موندم بخدا،مرکز استان راهش ی ساعت وی ساعت ونیمه

منم می‌دونم زیاد فرق نداره،ولی برای مرکز باروری میخام ببرم میترسم باز ایراد بگیرن منم پریودمو حال خو ...

اره بعصی از دکترها تاکید دارند باید جای خاصی انجام بشه!  برا منم پیش اومده که مجبور به تکرار ازمایش شدم،

اره بعصی از دکترها تاکید دارند باید جای خاصی انجام بشه!  برا منم پیش اومده که مجبور به تک ...

این آزمایش دومیلیونع آزاد.دیگه پول تکرارندارم.ولی نگفت کجابرم.میگم پروفن اینا تاثیر داره توازمایش؟

این آزمایش دومیلیونع آزاد.دیگه پول تکرارندارم.ولی نگفت کجابرم.میگم پروفن اینا تاثیر داره توازمایش؟

والله بستگی به ازمایشتون داره، زنگ بزنید از ازمایشگاهای که میخ این آزمایش بدین، سوال کنید ، راهنمایی میکنند،