2777
2789
عنوان

درد بی نهایت شدیدتخمدان😭😭

225 بازدید | 20 پست

روز دوم پریودمه زیرشکمم سمت راست خیلی خیلی درد می‌کنه واسه چیههه باهیچی خوب نمیشه

انتظارازعشق قویتره.درانتظارفرزند.درتیر۱۴۰۲انتظارم ب پایان رسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمنی، بیچارم تا بیاد وبره چای زنجبیل درست کن نبات بنداز توش بخور شاید سردی قبلش خورده بودی

دارم میمیرم خدایا من از مجردی همین بودم ولی این یکی بی سابقه ست

منم داشتم چن روز پیش لامصب خعلی بده،فک کنم کیست داریم.من امروز هشتمین روزه قطع نشده هنوز

ای خدا داغون شدم،ففطم سمت راست درد میکنه

دارم میمیرم خدایا من از مجردی همین بودم ولی این یکی بی سابقه ست

خب قبل تاریخش ک برسه دیگ سردی نخور، فک کردم مجردی، برو دکتر یوقت موردی نباشه خدای نکرده، منک ب زمین وزمان چنگ میزنم، همه می‌فهمن ک پری شدم 

با روغن سیاهدونه زیر شکمتو چرب کن تاثیر داره..کمرتو سفت ببند

اره چرب کردم و پارچه گرم میکنم میذارم،پروفن خوردم

عزیزم سردی از چند روز قبل از پریود نخور،چند روز اول پریودت حمام نرو، کاچی درست کن بخور،کنار بخ ...

😭🌹🌹❤️

عزیزم سردی از چند روز قبل از پریود نخور،چند روز اول پریودت حمام نرو، کاچی درست کن بخور،کنار بخ ...

پرتقال سرده؟

خب قبل تاریخش ک برسه دیگ سردی نخور، فک کردم مجردی، برو دکتر یوقت موردی نباشه خدای نکرده، منک ب زمین ...

دوسه ماه پیش سونو دادم چیزی نبود،ولی عفونت دارم 

پرتقال سرده؟

راستش نمیدونم معمولا میگن میوه ای که رسیده باشه طبع متعادل داره ولی یه جایی خوندم طبعش سرد و مرطوب هست،حالا پرتقال رو میتونی چند روز اول نخوری،عسل بخور و سیاه دانه،کاچی خوبه بخوری،