بچم واکسن زده تب داشت ۳۸شده بود لباساشو در اوردم میخواستم پوشکشم در بیارم گذاشتمش رو زیر انداز مشمبایی نمیدونم اون یخ بود چی بود یهو انگار ترسید گریه اینا نکردا حالت ترس دستاشو تکون داد من سریع بلندش کردم الان میکم نکنه تشنج بوده دارم خل میشم 😭😭😭
❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
سریع تبشو بیار پایین دختر من اینطوری بود دو سه دفعه این حالتو داشت بعد فوری تشنج کرد استامینوفن بده اگ نیورد پایین پروفن بده ولی حتمن حتمن زود تبشو بیار پایین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ن چیزی نیس نترس اونا رفتار قبل تشنج هس ولی باید خیلی حواست باشه من اصلا تجربه ای از بچه داری نداشتم تب کرد دوسه دفعه این رفتارش تکرار شد بعد دکتر گف علایم قبل تشنجه اگ نیاری پایین تب رو تشنج میکنه