2777
2789
بدردی میخوره یا ب طلاق ختم میشه  چجوری منو میشناسه و میاد 😐😂کنکورم امیدی هست یا ن میشه ب ...

زندگیتو وقف یه مسیله یا یه نفر کردی و از درست کمی دور شدی  اونی که تو ذهنته فعلا قصدش ازدواج نیست وداره دور دور میکنه اما درس میخونی اما اصولی ن روشهاتو درست کن و انید داشته باش و بخوننن تا موفق بشی از الان بچسبی به درس به هدفت میرسی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی برمیگرده؟ خسته شدم از انتظار 🥺

برمیگرده ولی یکم وقت میبره وممکنه وقتی برگرده که دیر شده باشه و شما ازدواج بخای بکنی ادم مغرور و لجبازیه قدش متوسط ته ریش ورزشکار اهل سیگار گاهی خودشیفته کمی 

اینو گفتم که دوستمون میگن به همه اینو میگی بگم من هرچی به ذهنم میرسه مینوسم حالا حس ششم که جنبه فان سرگرمی داره ولی من واقعا هرچی به دهنم میرسه میگم گاهیم اشتباه گاهی درست

برمیگرده ولی یکم وقت میبره وممکنه وقتی برگرده که دیر شده باشه و شما ازدواج بخای بکنی ادم مغرور و لجب ...

همش درسته جز سیگار و ورزش کار بودنش 

البته سیگار نمیکشه ولی قلیون میکشه 

امیدوارم حرفت درست باشه و برگرده خلاصه 🥺

جواب استارترو ندادیا😐 حست در مورد دوستپسر من که رفته چیه؟🥲

نمیدونم چرا حس میکنم کار مادر یا خواهرشه؟خبر داشتن ؟از تو خوششون میومد؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
زندگیتو وقف یه مسیله یا یه نفر کردی و از درست کمی دور شدی  اونی که تو ذهنته فعلا قصدش ازدواج نی ...

عزیزم میشه لطفا بگی من با علی ازدواج میکنم یا شخصی که باهاش ازدواج میکنم ایده آل هام رو داره؟

خواهرش خبر داشت میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟😢

نمیدونم فقط تا به مشکلت فک کردم حس کردم از خواهرشوهر یا مادرشوهرت ناراحتی کلا حسم این بود که یه زن ناراحتت کرده چقدر درسته رو نمیدونم 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه