2777
2789
عنوان

بچه داری ،…

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 21 پست
خسته نباشی مادر ، یه شب بده بهش خودش بخوابوندش ، خیلی پرروش کردی ، چرا اصلا مرد باید جدا بخوابه بذار ...

وااااای جرات دارم …جای خوابش ک از وقتی بچه دار شدم جدا کرده و …فقط کافیه تو روز مثلا بعد از ظهر ک بیکار بهش بگم فقط نیم ساعت بچه رو نگه دار من یه دوش بگیرم …من سر کار میرم جون میکنم بیارم واسه تو راحت تو خونه بخوری و بخوابی و بگردی

وااااای جرات دارم …جای خوابش ک از وقتی بچه دار شدم جدا کرده و …فقط کافیه تو روز مثلا بعد از ظهر ک بی ...

خدا صبرت بده واقعا شغلش چی هست حالا که انقد جون میکنه؟

💜دنیای من :پدرم + مادرم + داداشام +خواهرم + همسرم+دخترم💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه میتونی رو تغذیه شوهرت کار کن، من نمی دونم ولی احتمال می دم شوهرت صفراوی باشه و در نتیجه زود عصبی میشه 

یه بررسی بکن اگه واقعا این حوریه سعی کن تغذیه ش رو طوری تغییر بدی خیلی گرمی نخوره ، خنکی بخوره ،البته غیر مستقیم ها، بهش نگی که بدتر می کنه احتمالا  

خودت روحیه شوهرتو می دونی ، اگه ناراحت نمیشه تو یه نامه با ادبیات مناسب اعتراضتو به این برخوردهاش اعلام کن  

با وضو غذا بپز، به آب و غذایی که می خورید، صلوات بفرست فوت کن، یا سه تا سوره مزمل بخون فوت کن، اینا اثر داره 

ذکر یا صبور و یا حلیم به غذا بخون به یه بطری آب 30 تا انا انزلناه بخون و هربار یکم از این آب رو تو غذا بریز، ایشالا اثر می کنه

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
عزیزم اگه میتونی رو تغذیه شوهرت کار کن، من نمی دونم ولی احتمال می دم شوهرت صفراوی باشه و در نتیجه زو ...

خیلی مرررسی از راهنماییتون .چشم حتما انجام میدم 🙏❤️🌹