یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نینیسایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ایویاف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
من ۲۶ سالگی رفتم دانشگاه . از همکلاسیام بزرگتر بودم خودم حس بدی برای این سن رفتن نداشتم. ولی خب خودم باعث عقب موندنم شدم. اگه همون ۱۸ سالگی رفته بودم الان خانم دکتر بودم . اما الان فقط یه حسابدارم که یه مدت خونه نشین شدم
من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا میرود اما به هدر، نه دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ استسرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه! بدخلقم و بدعهد، زبانبازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
بعدش اینکه اگه جدی باشی میتونی به دلیل بالاتر بودن سنت از پس درس و زندگی با هم خوب بر بیای چیزی که کسایی که سال اول وارد دانشگاه میشن به جد باهاش مشکل دارن
من حدوداً ۲۶ سالمه تازه می خوام بخونم برای قبولی دانشگاه.ولی شغلم یه چیز دیگه اس و بیکار نموندم.
هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....//خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
مهم به اراده خود فرد هس خالم ۲۸ سالگی رف دانشگاه فوقش هم گرف و ازمون استخدامی هم قبول شد الان هم شاغله دانشگاه هم تدریس میکرد خیلی اراده داشت دو تا هم بچه داره