2777
2789

تا اینکه شب قبل از سفرمون گفت خاله من دیگه فعلا کارخونه نمیرم و چون دوستم دنبال خونه هم می گشت گفتم مشکلی نیست ماشین دست تون باشه مامانت دنبال خونه بگرده این گذشت و ما رفتیم قرار هم بود ماشین ما رو ببره صافکاری خط و خش ها رو رفاقتی رایگان درست کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه کم نفهمیدم🥸دوستتون پسر بزرگ داره درحدی ک ماشین میرونه بعد شما پسرتون یکساله ست

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

ما رو برد گذاشت وبرگشت شهرمون بعد سه چهار روز زنگ زد گفت دو تومن خرج صافکاری میشه به همسرم اطلاع دادم گفت بهش بگو نمی خواد کاری کنه ولش کن دوباره سه روز بعد پیام داد اگزوز ماشین خراب بوده هشتصد بزن حسابم اوردم درست کنم اینم بگم که ماشین رو همسرم دو هفته قبل مسافرت ده تومن خرجش کرده بود وهیچ مشکلی نداشت و کاملا سالم و اوکی بود تا روزی که اومد دنبال من تهران وقتی رفتم سوار ماشین بشم دیدم موتور مثل تراکتور صدا میده گفتم ماشین چرا اینجوری شده گفت چیزی نیست الان موتور سرده خلاصه ما رسیدیم شهرمون وفهمیدیم که کلا ماشین موتورش ترکیده همسرم خیلی ناراحت شد 

و من هم باهاش بحثم شد وگفتم خودت ماشین دادی اشتباه کردی رفاقت ده ساله منو به خاطر ضرر مالی خراب نکن این گذشت دوستم دوازده روز به من نه زنگ زد نه پیام داد اخرش خودم پیام دادم که ازت ناراحتم چرا سراغی از من نگرفتی وبراش توضیح دادم که مشکلی که بین همسر من وپسر شما پیش اومده ربطی به دوستی ما نداره واونم تایید کرد وقرار شد بیاد دیدنم که هر بار یا مهمون داشت ویا حالش خوب نبود ولی در تماس بودیم تا اینکه هفته پیش زنگ زد گفت جک واچار چرخ پسرم تو ماشین شما جا مونده بدین همسر منم چون از پسرش کینه به دل گرفته بود بخاطر اینکه وقتی دیده بود ماشین خرابه همچنان باهاش کار کرده بودن کلا خانوادگی در عرض دو هفته سه هزار کیلو متر با ماشین خراب راه رفته بودن واسباب کشی کرده بودن خلاصه همسرم گفت جکی تو ماشین من نبوده

بعد اون دیگه دوستم نه زنگ زد نه پیامی داد باهاش خیلی صمیمی بودم یه جورایی حس ارامش بهم دست میداد دوست دیگه ای هم ندارم و تنهام البته کلی هم بهم بدهی داره حالا میگید چکار کنم من تو رو همسرم ایستادم واز رفاقت مون دفاع کردم ولی اون به خاطر پسرش دور منو خط کشید با اینکه میدونست خودشون مقصرن

النگو رو در هر صورت ازش پس بگیرید

النگو رو دخترش برد فروخت دندوناش رو کامپوزیت کرد از دست خودم خیلی ناراحتم حس میکنم برای رفاقت خیلی هزینه کردم چه مالی چه احسایی