2777
2789
عنوان

تاپیک رابطه با مرد متاهل

173 بازدید | 7 پست

واقعا دوست ندارم این خاله زنک بازیا رو و پیگیریای زیادو…

اما یه جایی از روانم با خوندن این تاپیک بدجور ازار دید

اخه چرا اشتباهاتمون رو اینجوری توجیه میکنیم؟!زندگی یه خانواده رو خراب کنی که رو پاهات وایسی و به حالت نرمال برگردی؟!

خوب تو که انقد ضعیفی که واسه زندگی کردن مثل انگل از موقعیت دیگران میخوای استفاده کنی میخوام که سرپا نشی

زشته زشته زشته خودتونو مثل بختک نندازین تو زندگی یکی دیگه!

هر ما دیدین مردی به زنش خیانت میکنه و اون زن بیچاره شک و تردید به جونش میفته و روانش ازار میبینه بهش بگین!در عجبم این خانم این چیزا رو میدیده و در قالب یه اشنای دور تازه ترحمم میکنه و میگه خوب باش با زن و بچت!

اووووف عصبیم ادما چطور موجوداتین واقعا😂🫠

گاهی شخص سوم ک وارد میشه میبینه اون زن و شوهر هم و دوس ندارن و صرفا واسه بچه همو تحمل میکنن این میشه ک از اون رابطه بیرون نمیره چون میبینه خانمه اون آقا حسی ب همسرش نداره 

هرچند ک کلا کار از ریشه خرابه... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی شخص سوم ک وارد میشه میبینه اون زن و شوهر هم و دوس ندارن و صرفا واسه بچه همو تحمل میکنن این میشه ...

خوب چرا جدا نمیشن؟هیییییچ زنی نیست که خیانت همسرشو ببینه و بشینه تحمل کنه مطمین باشید یا یقین نداره از موضوع یا هیلی حقیره!

ظاهرا هردو طرف  بخاطره بچه هاشون مجبور ب تحمل هم میشن

باور کنید تو چنین محیطی بچه ها بیشتر اسیب میبینن!

بچه ها هم خیانتو متوجه میشن!خصوصا تو کیس این خانوم که بچه های اون اقای متهل خائن دختر بودن؛

این بچه ها تو سن بلوغ که باید پایه های اعتماد و روابط امن تو وجودشون شکل بگیره دچار تله های شخصیتی فراوونی میشن و کلی در اینده دچار مشکل میشن