2777
2789

امروز رفتم بیمارستان بیمارمون هم قلبش زیر 50میزنه هم اکسیژن خونش پاین یع لوله داخل دهانش بۉد ۉازطزیق بینی سرم میکرفت ...اما به هوش بود ...میخۉام ببینم این لوله همون دستکاهی که برای بیماران کرونا استفاده میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله وقتی لوله تغذیه از بینی رد شده اون لوله برای دستگاه ونتیلاتوره گاهی هم ساکشن لازم میشن ک مقطعی ...

شما از این دستکاه اطلایی دارین امکان داره فردا جدا کنن ازش این دستکاه رو 

خب تا وقتی ک مشکل حل نشده دستگاه باشه بهتره جدا کردنش هم طبق دستور پزشکه

اخه من از این دستکاه خاطره خوبی ندارم دوران کرونا چندتا از فامیلامون به این ذستکاه وصل شدن ...اخرم فۉت کردن

اخه من از این دستکاه خاطره خوبی ندارم دوران کرونا چندتا از فامیلامون به این ذستکاه وصل شدن ...اخرم ف ...

ن بابا طوری نیست ک کمک میکنه ب اکسیژن رسانی ب بیمار تا وقتی ک مشکل ریه و تنفس برطرف شه نبودنش بده خدا رو شکر ک همچین چیزهایی هست 

اگه بیمار جوانه ک خیلی بهتر مشکل حل میشه

عمر هم دست خداست یکی رو میبینی تو خواب بدون مشکل قبلی تمام میشه یکی رو میبینی با هزار درد و مشکل سالها زندگی میکنه

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
ن بابا طوری نیست ک کمک میکنه ب اکسیژن رسانی ب بیمار تا وقتی ک مشکل ریه و تنفس برطرف شه نبودنش بده خد ...

دقیقا همینی که شما میگیداین بنده خدا 70سالشه به جرات میتونم بگم 20ساله مریضه ۉسالی دوبار ببستری میشه ...انشالله خدا همه بیماران شفا بده ممنونم ازشما