2777
2789
عنوان

پس چجووووری

49 بازدید | 4 پست

بچه هاااا من الان چندین ساله میخوام بینیمو عمل کنم ولی هرررر دکتری انتخاب کردم کلیییی بدشو شنیدم تو همین اینستا و … بشارتی ، محبی ، نادریان ، سامان ، کامیابی( اینو رفتم مطبش خوشم‌ نیومد زیاد حالت مصنوعی داشتن شیرین نوربخشم عمل کرده جالب نیس سوراخاش معلومه ولی خب من گوشتیه بینیم و گوشتیو جمع میکنه) الانم با آمالی وقت عمل گرفتم چون دو تا از دوسام و خواهراشون گوشتی بودن و راضین اما کلا میگم همههه اینارووو خیلیم بد شنیدم ازشون پس چجوری باید دلو‌ زد به دریا و عمل کرد ؟ اینایی که گفتم همه دکترای گرونه تهران هم هستن

عزیزم من پیش دکتر چایچیان عمل کردم سال ۸۵ از گرونترینها ۹۸ دوباره رفتم پیشش اورژانسی با پیوند غضروف  عملم کرد .پولیپ ،سینوزیت ،انحراف شکستگی همه چی داشتم . اوایل راضی بودم ولی الان دیگه مهم نیست برام اما اگه به عقب برمیگشتم بشارتی زاده رو انتخاب میکردم .

عزیزم من پیش دکتر چایچیان عمل کردم سال ۸۵ از گرونترینها ۹۸ دوباره رفتم پیشش اورژانسی با پیوند غضروف ...

والا همونم کلییییی ناراضی داره بخدا نمیدونم چجوریه پس ادم پیش کی بره حالا من دیگه سپردم به دست تقدیر میخوام با آمالی عمل کنم چون دوسام راضین…ولی همینم ناراضی داره…نمیدونم مردم میگن ناراضییم بیشتریاشون زیادی وسواسن یا بیشتریا واقعا بد میشه عملشون اگه اینجوریه پس چرا همه دنبال عملیم همچنان😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا همونم کلییییی ناراضی داره بخدا نمیدونم چجوریه پس ادم پیش کی بره حالا من دیگه سپردم به دست تقدیر ...

ببین دوست جان عمل بینی به مهارت و تجربه و هنر پزشک هم بستگی داره البته نوع پوست ،نوع بینی گوشتی یااستخوانی ،خوش زخم بودن یا نه ،مراقبتهای بعد و صبوری و نداشتن انتظار معجزه بستگی داره .برو با ارامش عملت رو انجام بده .حتما نتیجه ی بهتری از قبل میگیری .پیروز باشی