2777
2789
عنوان

دوستان من باردارم یه متخصص زنان خوب تو کرج معرفی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1666 بازدید | 21 پست
ای جان مبارکه ماه چندی؟ کجارفتی که باردارشدی میگی منم به دوستم بگم قبلا اصلا بچه دارنشدی؟ چون دوست من متاسفانه چهاربارسقط کرده
صدمرده زنده میشوداز ذکریاحسین/ارباب مامعلم عیسی بن مریم است
من دکترم دکتر اکرم هاشمی اشتیانی بود خیلی راضی بودم مطبش چهارراه طالقانیه
میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر میترا محمدی فر برج آرین همون جایی که دوستمون برای دکتر دلفان کریمی آدرس اد طبقه سوم هست ودکتر با حوصله ای هست وبادقت ویکی یکی مریض میبینه ومهربونه چهار ماه پیش دخترم رو ایشون به دنیا آورد واهل زیرمیزی هم نیست
دراوج مشکلات هم آرامش دارم ........چون من خدارو دارم
سنو هم می تونی بری تصویر برداری پارس بگی دکتر پرویندخت اصغری برای سونو معمولی هم خیلی وقت میزاره وبادقته من که همه سونوهام رو پیش ایشون رفتم وراضی بودم
دراوج مشکلات هم آرامش دارم ........چون من خدارو دارم