2777
2789
عنوان

چطور با همسرم برخورد کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 33 پست

الان  نه،   نگو  بده  .  ولی  بعدا  تو نت  عکس  پیدا کن  ریز ریز  بگو  این  رنگ  خوبه 

این  شلوار و ببین  این  مدلی  دوست دارم  نظرت  چیه 

ببین  چقدر  فلان  رنگ صورتم و باز  میکنه . 

کافیه  بگی خوشم  نیومد  ، تا  اخرین  روز  زندگی  ،( بعد از ۱۰۰   سال دیگه  )چیزی  نمیخره

.

تازه ازدواج کردید؟

شوهر منم اون اوایل یه چیزی براش می خریدم می گفت میشه ببرم عوضش کنم ؟! منم خیلی دلم میشکست ولی کم کم درست شد طوری که الان یا همه خریداش رو من انجام میدم یا اگر با هم بریم خرید با نظر من انتخاب میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم ازش تشکر کن ولی  بگو این سلیقه من نیست😊منم هر وقت کادو میخریدم شوهرم یه ایرادی میگرفت...

اخرین بار کادویی که خریدم رو حتی یک دقیقه تنش نگه نداشت و با عصبانیت در اورد...

دیگه الان ۵ساله هیچی نمیخرم براش...

فقط جوراب براش میخرم حقشه😂😂

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  

نگوخوشم نمیاد وگرنه نمیاره نامزد من بدون اینکه سایزمو بدونه رفته بود برام کابشن گرفته بود فقط یه سایز کوچیک بود  همه گفتن بده من بازم پوشیدم به خاطر اون

الان به فکر کادو های دیگه هست😁😉🤫

مطلب خاصی به ذهنم نمیاد، فعلا قدر منو بدونید 

یه نصیحت خواهرانه میکنم بهت دوست داشتی گوش بده دوست نداشتی هم نه ولی سعی کن بهش یاد بدیی جای اینکه تلافی کنی اینطوری باعث میشه دیگه براش مهم نباشی مثل همین احساسی که خودت الان نسبت بهش داریی ببین اون با فکرت بوده و برات رفته خریده قبول باب میلت نیست و دوسش نداریی ولی همینکه اینقدر دوست داشته و براش مهم بودیی که رفته گگشته خیابون برات کادو و سوغاتی بیاره مهمه شما هم ازش تشکر کن گلم ولی بعدها به روش بیار نخ رودرو تو پیامک بگو ببین من شما هر چیزی رو که برام میخریی چون میدونم با عشق برام خریدی دوسش دارم کاش تو هم درک کنی که منم اون کادویی رو که برات میخرم با عشق میخرم 

یه نصیحت خواهرانه میکنم بهت دوست داشتی گوش بده دوست نداشتی هم نه ولی سعی کن بهش یاد بدیی جای اینکه ت ...

بارها و بارها گفتم ولی میگه چیزی که من میخرم خوبه تو سلیقه نداری ولی تو واقعا میری چیزای بی ارزش میخری حتی بهم گفت دیگه برام کادو نخر پول حروم میکنی

آمد به سرم از آنچه می ترسیدم.....
بارها و بارها گفتم ولی میگه چیزی که من میخرم خوبه تو سلیقه نداری ولی تو واقعا میری چیزای بی ارزش میخ ...

پس نخر براش وقتی اینقدر بد صحبت کرده باهات شما کارت هدیه بگیر روشم به جای عزیزم فلان مناسبت مبارک بنویس حالا خودت برو بخر ببینم سلیقه خودت چیه 😑😑😑 دیه هم حرفی نزن 

بارها و بارها گفتم ولی میگه چیزی که من میخرم خوبه تو سلیقه نداری ولی تو واقعا میری چیزای بی ارزش میخ ...

ولی سعی کن هیچوقت نگی این چیه برام خریدی چون مردها سریع به تریش و قباشون بر میخوره و دیگه تا عمر داریی هیچ مناسبتی برات چیزی نمیخرن همون میکنن علم یزید و بهانه 

تازه ازدواج کردید؟ شوهر منم اون اوایل یه چیزی براش می خریدم می گفت میشه ببرم عوضش کنم ؟! منم خیلی د ...

نه عزیزم بیست ساله ازدواج کردیم ولی هنوز سلیقمو نمیدونه و معتقده چیزایی که میخره بهترینه و من بدسلیقم

پس نخر براش وقتی اینقدر بد صحبت کرده باهات شما کارت هدیه بگیر روشم به جای عزیزم فلان مناسبت مبارک بن ...

این عااااالیه حتما دفه بعد براش کارت هدیه تهیه میکنم با یه متن خفن😂

من ارزو به دل موندم شوهرم خودش تنها چیزی انتخاب کنه  حتی کفش هم میخره میگه به نظرت به پاهام اندازه است یا نه 🤐😐 

اگه میبینی تو یه تاپیک باهم بحث کردیم و تو تاپیک بعدی باهات مهربون بودم بدون من اصلا به اسم کاربری ها دقت نمیکنم یا یادم میره                                 کاربر جدید نیستم۳ سال خاموش بودم ۹۸ به جمع گلتون اضافه شدمممم  ولیییی لو رفتم اشنایان شناسایی کردن کم مونده بود شرفم بره   با احترام جواب اونی که بهم توهين کنه رو نمیدم 🌷 یه صلوات برای خوشبختیم بفرستید ممنوووونم 🙏