2777
2789
عنوان

ترس از سوند بیشتره تا ترس از سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 2466 بازدید | 107 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا برای بیهوشیا سوند نمیزارن؟مگه اونا دسشویی نمیکنن؟

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

اسی جوری حرف میزنی آدم به زن بودنت شک میکنه.خانمها توی زندگیشون معاینه میشن،پاپ اسمیر میدن،سونو واژینال میشن،سوند وصل میکنن واسه جراحیهاشون،زایمان هم که هرچه خوبان همه دارن رو یکجا داره🤧این مسائل واسه یه خانم عادیه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
منم میترسم وحشتناک صحبت میکنم اگ‌بشه واسم‌سند نزنن تازه از بی خسیم میترسم میترسم توبی حسی از ترس ب ...

بي حسي بهترين حس دنياس

من ١٠ دقيقه بعد اينكه بي حسم كردن بچمو گذاشتن رو صورتم واي عالي بود اصلا هيچي نميفهمي

تو رو به جدت منو لایک نکن
ی سوال چرا مای بیبی نمی زنن فقط بلدن زجر بدن

کی تعویضت کنه؟😮‍💨😷 اگر عفونت بگیریم چی؟زنی که زایمان میکنه حساسه زود عفونی میشه.فکر کن چقددددر باید آشغال مای بیبی تولید بشه🥴

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
بي حسي بهترين حس دنياس من ١٠ دقيقه بعد اينكه بي حسم كردن بچمو گذاشتن رو صورتم واي عالي بود اصلا هيچ ...

اخه من میترسم حالمم بدشه

چون من یکم خون ازم بره افت فشارپیدامیکنم🥺

نازه از سرمم میترسم تالاهیچوقت سرم نزدم فوبیایی اونم دارم خداب دادم برسه

خدایا من بهت اعتماد دارم🙏
منم میترسم وحشتناک صحبت میکنم اگ‌بشه واسم‌سند نزنن تازه از بی خسیم میترسم میترسم توبی حسی از ترس ب ...

نمیشه.۱۲ ساعت نباید از جات بلند بشی میتونی جیش نکنی؟آدم میترکه.چراااا؟😅ترس نداره که.انقد ذوق نی نی رو داری که اصلا فکرشم نمیکنی.من دومین سزارینمه یک درصد هم استرس عمل ندارم.

نمیشه.۱۲ ساعت نباید از جات بلند بشی میتونی جیش نکنی؟آدم میترکه.چراااا؟😅ترس نداره که.انقد ذوق نی نی ...

خب عشقم من تالا کلابیمارستان نرفتم حتی ی سروم نزدم تالا

فوبیایی خون و سروم این چیزا دارم نمیدونم چجوری میخام اینگارارو بکنم خیلیییی نازک نارنجیم🥺

خدایا من بهت اعتماد دارم🙏