2777
2789
عنوان

پسرم استفراغ کرد تو خواب 🥺

330 بازدید | 11 پست

معدش باد داشت انگار همش گاز ول میکرد یهوو پلققق بالا آورد خیلی بد بو 

ی بار دیگه هم الان آورد 

عصری خوراک لوبیا خورد شامم تن ماهی 

شربت استفراغ دادم میترسم بازم بالا بیاره 

میشه یه صلوات یا آیت الکرسی یا حمد براش بخونید ؟♥️🤲🤝

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!

سرديش شده دختر 

نبات با يكم اب بزار بجوشه دوتا قاشقم عرق نعنا بكن توش بيدارش كن بده بخوره راحت بشه بچه 

دور از جونش ميخاسي بكشيش با اين همه سردي

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبات داغ و عرق نعنا بهش بده امشبم تحت نظرش داشته باش 

اگه امضامو دیدین واسه حال دل خواهرم دعاکنین❤ کاربر قدیمی ام🙃از سال ۹۶ اینجا عضوم اطلاعات کاربری قبلیم فراموشم شد کاربری جدید زدم🪰🪰

خب عزیزم شما که میدونستین بچه تون حالش خوش نیست چرا بهش تن ماهی دادید؟

تن ماهی خودش همینجوریشم باعث مسومیت تو بچه ها میشه وای به حال اینکه طرف مریض باشه

احتمالا مسموم شده 

خوبه که بالا آورده

خب عزیزم شما که میدونستین بچه تون حالش خوش نیست چرا بهش تن ماهی دادید؟ تن ماهی خودش همینجوریشم باعث ...

اصلا مریض نبود

خب همون تن ماهی باعثش شده دیگه مسموم شده،حالا خوبه که بالا آورده هرچی رو که هضم نشده تخلیه کرده

دعا کن خوب شه پول ندارم خالی شدم حسابی