2777
2789
عنوان

از بارداری تا آی وی اف های ناموفق من😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5907 بازدید | 84 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم 😔  من که هیچ وقت حامله نداشتم ۴ بار ای وی اف کردم  ای یو ای کردم  عکس ان ...

هیچ وقت این و نگو و این و از خدا نخواه خیلی سقط سخته بعدش خیلی آدم افسردگی میگیره حال روحیش داغون میشه علاوه براینکه از نظر جسمی هم خیلی ضرر داره.

انشاالله که بارداری موفق داشته باشی و دامنت سبز بشه

عزیز دلم 😔  من که هیچ وقت حامله نداشتم ۴ بار ای وی اف کردم  ای یو ای کردم  عکس ان ...

کاملا درکت میکنم،منم هیچوقت تجربه بارداری رو نداشتم.

ان شاءالله خدا به حق این ماه عزیزبهترین ها رو نصیب شما ومن وهمه منتظرا کنه.

الهی وربی من لی غیرک

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
هیچ وقت این و نگو و این و از خدا نخواه خیلی سقط سخته بعدش خیلی آدم افسردگی میگیره حال روحیش داغون می ...

دعا کن برام

انقدر نا امیدم میگم کاش حداقل یک هفته مادر میشدم😔

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏

عزیزم یه کانالی هست تو ایتا ذکر های خیلی قوی میده رایگان برا بچه دار شدن هم میده  گره گشایی با ...

ایتا ندارم عزیزم 

وات و تلگرام دارم

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏