2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چه ربطی داره به ویکس....برو فردا ببرش بهداشت دکتر .شربت سرفه وشربت ایورا بده .ویکی به پوستش می ...

شربت ایوراوقتی میخوره سرفه هاش بیشترمیشه.دفعه قبلم همینجوری سرفه میکردبهش پلارژین ودیفن هیدرامین داده

اگه به دکتر متخصص اسم و الرژی دسترسی نداری از داروخونه اسپری دهانی ایر پاف 120دوز بخر هر 24 ساعت 1بار تا 1ماه باید مرتب بعد قطع کن باید آسان نفس هم بخری با اون بزنی تو نت هست

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤

وا چرا ویکس زدی اونو مامان بزرگا برا پادرد کمردرد میزنن وقتی سرفه داره ینی گلو یا ریه‌ش التهاب یا عفونت داره باید دکتر ببری. بوی ویکس خیلی تنده خطر داره نزن خواهر من🤦🏻‍♀️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

پسر منم اینجوری بود ... روز خیلی خوب و عالی ... شب از سرفه هاش خواب نمیرفت ..

بالشتشو تعویض کردیم  فقط پشم شیشه 

خوراکی هایی که مواد افزودنی دارند رو حذف کردیم 

پرتقال هم همینطور ...حتی به شیر هم عکس العمل نشون میداد و سرفه های شبونه اش بیشتر میشد 

دمنوش های مختلف مثل عسل ابلیمو و ... عناب بهش میدادیم مخصوصا آخر شب 

هیچ داروی شیمیایی بهش ندادیم ... 

شب اول متوجه تغییرات شدیم و چند روزی تا بهبودی کاملش ادامه دادیم این روند رو ...

وای من دخترام سرفه های وحشتناکی میکردن شرفت زوفا دادم اب رو اتیش....میتونی ختمی روی گرم بهش بدی 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

من پسرم کوچیتر بود واسه حساسیتش میدادم گاهی میگفت مامانم پام میلرزه انگار تشنج خفیف توبچه ها ایجاد م ...

دختر منم 8ماهگی میدادم ولی خوشم نیومد. بعد دکترش عوض کرد نئوتادین داد برای الرژیش

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
یعنی میگی منم الان عسل ابلیموبدم؟؟

عزیزدل... سن کوچولوتون کم هست. عسل زود هست ولی اگر شلغم داری شکمشو خالی کن و یه قاشق عسل یا نبات بریز توش و روی لیوان بزار ...سرشو بزار  ...تا صبح .. یه مایع توش میبینی اونو بده بخوره ... 

پسر من نه سالشه و اینهایی که گفتم متخصص گفته بود ...