2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ننوشته برنده شدیدا  نوشته شرکت منتظر استعلام نتایج ثبت احواله

من برنده ی دوره ی قبلم ک قشنگ ۱۵ روز منتظر بودم پیامک برنده شدید برام بیاد

وقتی این پیامک استعلام از ثبت احوال میاد رو گوشیت یعنی اسمت درومده حالا جز برنده هایی یا جز رزرو ها 

والا ما ی گروه حدودا ۳۰ نفره بودیم ک این پیامک برامون اومده بود فقط من و یکی دیگه از بچه ها برنده شدیم بقیه رزرو شدن دیگه حالا یا شانس یا اقبال 

یا برنده ای یا رزرو

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  
من برنده ی دوره ی قبلم ک قشنگ ۱۵ روز منتظر بودم پیامک برنده شدید برام بیاد وقتی این پیامک استعلام ا ...

عزیزم شما سری قبلی ک مینوشتی اصن برات پیام نمیومد ؟؟؟

عزیزم شما سری قبلی ک مینوشتی اصن برات پیام نمیومد ؟؟؟

ن من ۱۱ بار نوشتم هیچ پیامکی میومد تا این دفعه ک برنده شدم 

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  
ن من ۱۱ بار نوشتم هیچ پیامکی میومد تا این دفعه ک برنده شدم 

من سری قبل نوشتم پیام نیمد 

این سری نوشتم امروز اومد 

دیگه هر چی شد چارهذایزجز صبر نیست تازه از ما اگه بشه تحویل ی ساله 

من سری قبل نوشتم پیام نیمد  این سری نوشتم امروز اومد  دیگه هر چی شد چارهذایزجز صبر نیست ...

واقعا؟؟؟فک نکنم ها

برای مادرا همون تحویل فوری فک کنم باشه

یکساله ک فایده نداره

حالا دعا کن برنده نشده باشی اگه یکساله س

سری بعدی ایشالا تحویل فوری برنده بشی